Kaksipäiväisillä Hevoset-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa oli ennätykselliset 220 näytteilleasettajaa ja 15 855 kävijää. Ohjelma-areenalla esiteltiin lukuisia näytöksiä ja hevosrotuja sekä kisattiin kovatasoiset este- ja kouluratsastuskilpailut.

“Messut olivat kaikin tavoin ennätykselliset: neliömäärältään, näytteilleasettajiltaan ja kävijöiltään. Myös kauppa osastoilla kävi erityisen vilkkaasti. Yhteistyökumppaneiden ja näytteilleasettajien kanssa saimme aikaan taas huikean tapahtuman, joka vuosi vuodelta kasvaa. Hevosihmiset ratsastus- ja ravipuolelta sekä suuri yleisö ovat löytäneet tämän tapahtuman ja ottaneet sen omakseen, joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Ensi keväänä järjestetään kymmenes Hevoset-tapahtuma ja se näkyy varmasti messujen sisällössä”, kertoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Seuraavan kerran hevosihmiset ja hevosista kiinnostuneet kokoontuvat Helsinkiin 21.–22. toukokuuta. Ilmainen ja kaikenikäisille suunnattu Hevoset Kaivarissa -tapahtuma on kuin koko Suomen hevosmaailma pienoiskoossa. Luvassa on tuttuja lajeja, mutta myös jotain aivan uutta, kuten jousiammuntaa hevosen selästä. Ravimaailman pitkäaikainen unelma toteutuu viikonlopun aikana, kun molempina päivinä järjestetään uniikit cityravit.