“Lääkäri kysyi just multa, että haluatko sä oikeesti sinne Rioon”, Suomen mitalitoivo Katja Karjalainen hymähtää sairaspediltä Helsingin Meilahden kolmiosairaalassa.  

Kyllä hän haluaa. Enemmän kuin mitään muuta.  Kunhan paranee viimeisimmästä vastoinkäymisestään. Siinä auttaa suuresti se, että on unelmia. Unelmia, joista on mahdollista tehdä täyttä totta.

“Valmentaja Janne Bergh kävi täällä viikolla näyttämässä kuvia kisapaikalta Riossa. Kävi siellä juuri katsomassa paikat. Kaikki näyttää ihanalta. Ja tosi kiva, että Jaanakin (Kivimäki) on lähdössä! On aina kivempaa kun on muitakin suomalaisia”, arvokisoissa jo rutinoitunut Karjalainen iloitsee.

Lue vammaisratsastuksen suomalaistähden ajatuksia tämän perjantain Hevosurheilusta.

Hevosurheilu ei olisi Hevosurheilu, jos siinä ei pohdittaisi kilpaurheilua laidasta laitaan.

Ja kun puhutaan kilpaurheilusta, puhutaan hevosen hyvinvoinnista.

“Hyvä että puhutaan. Toivottavasti se auttaa kaikkia ymmärtämään, että jos joku tässä maailmassa on motivoitunut hevosen hyvinvoinnista, niin kilparatsastaja on”, toteaa Elmo Jankari, toinen Rio de Janeiron lähtijä ja saa tälle ajatukselleen tukea Terhi Stegarsilta, jonka myös mielellämme Riossa näkisimme, kunhan paikka hänellekin sinne varmistuisi.

Etkö ole Hevosurheilun tilaaja?  Toivottavasti liityt pian joukkoomme. Sitä odotellessa voit lukea näköislehden edullisesti ja kätevästi täältä