Vammaisratsastaja Jaana Kivimäki puhkuu intoa. Hän on juuri nyt Ruotsissa, ajamassa kohti Suomea, mutta hevonen Bellilene on jäänyt Saksaan, Kristiina Böckmannin tallille.

Uusi yhteistyösopimus  Böckmannien kouluratsastusperheen kanssa solmittiin eilen. Sen tarkoituksena on saada Kivimäki starttiviivalle paralympialaisissa mahdollisimman voitokkaassa kunnossa.

”Sain rahat kasaan kun maanantaina aloin soittelemaan oikealle ja vasemmalle”, Kivimäki kertoo huojentuneena.  “Tärkein oli tietysti tämä, että kuka antaa sen valmennustiedon. Böckmannien ammattitaito ja osaaminen on sitä luokkaa, että parempaa en olisi voinut löytääkään”, Kivimäki riemuitsee.

Luottovalmentaja, Böckmannien hyvä tuttu Håkan Wahlman jatkaa Suomen päässä.

”Tulen Suomeen perjantaina ja seuraava viikko menee järjestellessä asioita.  Tapaan muun muassa Kouvolan kaupungin, josta on annettu ymmärtää, että kymenlaaksolaisia paraurheilijoita autetaan. Sillä aikaa Kaarina ja Kristiina tutustuvat hevoseen. Me aloitetaan treenit kohti Deauvillen kisoja heti ensi viikon viikonloppuna”, Kivimäki riemuitsee.

Deauvillen kisat kisataan maalis-huhtikuun taitteessa.