Hallikultamitali heltisi 71,5 %:n suorituksella.

Stella Hagelstamilla ja New Hill Julitrealla on tahti kuin kellossa. Tamma kulkee keskittyneen näköisenä, tasapainossa, suorana ja järkkymättömänä kuin matemaattinen linja avaruudessa.

New Hill Julitrea oli hallimestaruuksissa tänään sunnuntaina täydessä harmoniassa ratsastajansa kanssa.  Kun kaikki sujuu ja jouset ovat mukana, on kyseessä hyvinkin 71,5 %:n suoritus ja enemmänkin voisi antaa.

Maarit Raiskio ja Cartier etenevät kohti vakiintumista GP:ssä. Heillä ei ollut kvaalia mestaruuksiin, joten ratsukko sai vain luokkakakkosen.

Ruuna on jousilla myös. Piaffi on tahdiltaan vielä jossain määrin keskeneräinen, mutta siinä on huimasti potentiaalia. Cartier polkee piaffia eikä kävele sitä. Kovasti tulossa, tämä ratsukko. Tulos 67,333 %.

Kolmanneksi eli mestaruuskisassa hopealle ratsasti Anna von Wendt Denzelillä. Rautiaalla ruunalla ei ehkä ole samanlaista kumia liikkeissään kuin kahdella ensimmäisellä, mutta se oli harmoniassa ja yhteisymmärryksessä ratsastajansa kanssa tänään. Silloin kaikessa tekemisessä on sen verran laatua, että mitalisija on yleensä taattu.

Mia von Schantz, luokan neljäs Zalzatimellä otti pronssin.

Tulokset täällä