Persoonallinen Peikko ei tunnu koskaan samalta.
Persoonallinen Peikko ei tunnu koskaan samalta.Kuva: Roosa Lindholm

Peikko pisteli oman ennätyksensä GP:ssä

Kansainvälinen kouluratsastus käynnistyi Horse Show’ssa perjantaina iltapäivällä. Grand prix -luokan voitto meni Ruotsiin Jeanna Högbergille ja FWB-orille Duendecillo P ennätysprosentein 70,400.

Anne Niemen kasvattama ”Peikko” oli ratsastajansa mukaan keskittynyt ja tyytyväinen. Erityisesti laukkaohjelma onnistui. ”Pidän hänestä ja hän pitää minusta”, kuvaili tyytyväinen voittaja yhteistyötä.

Toiseksi sijoittui Viron Dina Ellermann hevosella Landy´s Akvarel prosentein 67,780.

Espoolainen Mia von Schantz nappasi upeasti kolmannen sijan hevosellaan Zatal. Maarit Raiskion valmentama ratsastaja iloitsi tuloksesta 66,100 prosenttia. "Tämä oli meidän kolmas kansainvälinen kisa ja toinen kausi GP-tasolla. Olen itse kouluttanut hevosen, opetellut sen kanssa yhdessä asioita. Haaveena on 70 prosentin tulostaso."

Kilpailun ennakkoon kovimmaksi haastajaksi arvioitu Tanskan Lotte Skjaerbaek ja Skovens Rafael eivät päässeet läpi eläinlääkärintarkastuksesta.

Kouluratsastus jatkuu huomenna lauantaina grand prix kürillä.