Hanna Tardiveau ja Wetrichta ovat erittäin hyvässä vireessä.
Hanna Tardiveau ja Wetrichta ovat erittäin hyvässä vireessä.Kuva: Erja Andersson

Uuteen autoon bensarahat Salosta

Riders Trophy Salossa veti viikonlopuksi kilpailijat Muurlaan. Palkintosummat olivat keskivertoa huomattavasti korkeammat, ja eilen 135 sentin luokassa voittaja Pyry Kivikoski kuittasi 3000 euron ykköspalkinnon hevosellaan Niagaro (New Time - Cascavelle).

Tänään kilpailtiin 140 + 145 GP, jonka ykköspalkintoa, 4000 euroa, havitteli 29 ratsukkoa. Mukana oli Suomen kärkikaarti, ja niin vain Hanna Tardiveau on ajoittanut Wetrichtan kunnon kesän huippukisoihin. Toiselle kierrokselle ratsukko lähti viimeisenä, ja molempien päät pysyivät kylminä. Tulokseksi nollarata, muttei suinkaan nopeimmalla ajalla, sillä kolme ratsukkoa oli heitä nopeampia. Päivän nopein luokassa oli Jukka Rantanen Carlos Santananlla, mutta parivaljakolle kertyi toiselta kierrokselta kaksi puomia, ja viimeiset palkintorahat. Samoin Susanna Granroth teki kaikkensa Baccaralla ja Leopoldilla, mutta kumpainenkin kopautti puomin matkaansa toiselta kierrokselta.

Toiseksi ratsasti sujuvasti edeten salolainen Julia Engblom -Verdi (0 - 0, 2000 euroa), ja kolmanneksi sijoittui kotikentällään Elena Merivirta - Astro. Tälle parille tuli yliajasta yksi virhepiste ensimmäiseltä kierrokselta. Kolmas sija toi 800 euroa.

Kilpailunjärjestäjä Tomas Kiviranta oli otettu kilpailun saamasta suosiosta kilpailijoiden keskuudessa. Neljättä kertaa järjestetyn kisan tunnelmia huomenna RatsastastusPlussasta.

Illalla kilpaillaan vielä yksi luokka, tulokset tuttuun tapaan Equipessa.