Jukka Rantasen Carlos Santana on soiva peli kotimaan GP-tasolla.
Jukka Rantasen Carlos Santana on soiva peli kotimaan GP-tasolla.Erja Andersson

Rantasen vuoro voittaa GP

Tämän kauden LähiTapiola GP-kilpailun voittajat vaihtuvat jokaisen kilpailun myötä. Jäljellä on enää Hangon osakilpailu ennen elokuun finaalia. Salossa voittaja ratkesi viimeisenä radalle lähteneen ratsukon myötä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen puhtaita ratoja oli 3/18. Maria Isolauri - Upona Z saivat ainoastaan yhden yliaikavirheen, kun taas Antti Linna ratsasti Voltanolla maaliin sujuvan nollan. Jukka Rantasen varovinen Carlos Santana teki varman kierroksen. Isolauri ja Rantanen ottivat toiselta kierrokselta yhdet aikavirheet lopputuloksiin, kun taas Linnan tilastoihin kirjattiin puomi ja kaksi aikavirhettä. Hanna Tardiveuan kohtaloksi koitui ensimmäisen kierroksen este numero viisi, jolla Wetrichta kolautti hiuksenhienosti puomia pudottaen sen. Toisen kierroksen nolla riitti näin ollen kolmanteen sijaan.

Jukka Rantanen  otti GP-luokassa myös sijan viisi Cadanzilla, ja myös neljäs aamupäivällä 135 senttimetrin luokassa Bon-Bon R:n kanssa.

Maanantain Plussassa Salon tunnelmallisista kisatapahtumista enemmän!