Sandra Dahlin ja 13-vuotias tamma Ichi (Bocelli – Donnerschlag) voittivat Helsinki Horse Show´n vapaaohjelman prosentein 74,105.

Ja aiempaa paremmalla ohjelmalla.

”Meillä oli hyvä freestyle. Tuli pari virhettä, mutta sain korjattua ne. Ne olivat minun virheitäni, hevonen oli tosi hyvä”, Dahlin totesi. ”Olen onnellinen, että kuuma hevoseni syy nyt kanssani radalla.”

Myös tänään piaffe ja passage olivat ratsukon parasta osaamista. Luxemburgista saapunut tuomari saikin yllättyä, kun Dahlin ja hänen  ehdistötilaisuudessa paikalla ollut valmentajansa Kyra Kyrklund kertoivat, että itse asiassa piaffi oli alkuun niin iso ongelma Ichille, että juuri sen takia Dahlin matkusti Kyrklundin luo Englantiin harjoittelemaan. Kyrklund itse työskenteli hevosta paljon maasta saadakseen piaffin toimimaan.

”Sandralla oli piaffin kanssa isoja, isoja ongelmia, mutta hän työskenteli niiden kanssa ja teki muutoksen. Olet tehnyt todella hyvää työtä, ja olen teistä ylpeä”, Kyrklund totesi.

Kaikki kolme mukana ollut suomalaista suorittivat lauantaina paremmin kuin perjantaina. Paras oli eiliseen tapaan Anna von Wendt ikäruuna Denzelillä.

”Nyt olimme tasollamme, eikä tullut niin paljoa virheitä. Pystyin pitämään myös energian ja ohjelma meni mielestäni hyvin musiikkiin”, von Wendt iloitsi.

Christoph Umbach nyökytteli.

”Hevonen kantoi tänään itsensä paremmin ja oli paremmin edessä.”

Tulokset täällä.