Anne Niemen 3-vuotias askellajiori DiMaggio P (Duendecillo P – Krack C) hyväksyttiin jalostukseen ponioripäivien yhteydessä.

Lämminverioreja näytettiin Ypäjällä tänään sunnuntaina vielä kolme, jotka eri syiden takia eivät päässeet esiintymään alkuperäisinä arvostelupäivinä.

Esteoriit Chanelex ja Quillan KS olivat kuitenkin suorituksissaan epätasaisia. Molemmat esittivät hyvää energiaa, yritteliäisyyttä ja hyviä hyppyjäkin, mutta ne myös pudottivat joitain kertoja, eivätkä hypyt olleet tasalaatuisia. Kumpaakaan ei hyväksytty jalostukseen.

“Chanelex teki ihan hyvää työtä, mutta ei näyttänyt tänään omaa parastaan. Se ei haittaa, niin käy välillä. Olemme treenanneet paljon ulkona, ja ehkä maneesiin palaaminen oli sille jotenkin vaikeaa. Tärkeintä on, että se korjasi hyvin virheet ja halusi kaikkien esteiden toiselle puolelle”, Korpi totesi.

Di Maggion esitti Niemen saksalainen luottoesittäjä Oliver Polster. Siitä todettiin, että se edustaa erittäin hyvää urheiluhevostyyppiä. Erityisesti oriin laukka sai tuomariston ihastumaan.

Video DiMaggiosta Niemen FB-sivuilla täällä.