Elitloppet-viikonloppu on yksi eniten peliä keräävistä ravitapahtumista, joten pelejä ei kannata jättää viime tippaan.

Solvallan ravipyhätön katsomot ammottavat tänä vuonna tyhjyyttään legendaarisen viikonlopun koittaessa, mutta televisioiden ääreen kerääntyy suuri joukko ihmisiä jännittämään suosikkiensa menestystä. Moni laittaa myös ropoja likoon oman toivevoittajansa puolesta. Mikäli näin aikoo tehdä, on pelit syytä laittaa ajoissa sisään.

”Mikäli kuninkuusraveja ei olisi tänä vuonna järjestetty, olisi Elitloppet ollut meidän vuoden suurin tapahtuma totopelien osalta”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna kuvaile viikonlopun suuruusluokkaa. ”Nythän kuninkuusravit ollaan näillä näkymin järjestämässä, joten kyseessä on vuoden toiseksi suurin tapahtuma totopelien osalta.”

Tänä vuonna Elitloppetiin pelataan 18 eri maasta ja neljästä eri maanosasta. Tämä taatusti ruuhkauttaa järjestelmiä, joten jättämällä pelit hyvissä ajoin sisään varmistaa, että ne ehditään myös hyväksyä.

”Olemme varautuneet ruuhkaan, mutta isoin asia on, että Ruotsiin pelataan niin monesta maasta, joten kyse ei ole pelkästään Veikkauksen järjestelmistä vaan Ruotsissa ATG toimii vastaanottavana tahona kymmenille eri peliyhtiöille. Riskejähän siinä on, mutta isoin pullonkaula ei ole siis Veikkauksen vaan ATG:n järjestelmissä. Pelit kannattaa siis jättää ajoissa, etenkin isot pelitiedostot.”

Lauantaina ensimmäinen lähtö Solvallassa starttaa kello 15.30. Ensimmäinen Toto75-kohde starttaa kello 17.20.