Hallimestaruuksien viidestä uusijasta nopein oli Susanna Granroth Baccaralla – niin kuin niin monta kertaa aiemminkin. 

145-tasolla kilpailtuihin senioreiden hallimestaruuksiin Hevosopisto Horse Show´ssa Ypäjällä starttasi 15 ratsukkoa.

“Oli kyllä hyvä kilpailu, ja tuli nolliakin. Esteet olivat hyvänkokoisia ja radat eivät olleet helppoja, mutta niissä ei ollut mitään ilkeää”, Granroth summasi.

Voitto ei toki yllättänyt viimeisenä uusintaan lähtenyttä Granrothia, joka oli jo kertaalleen kiertänyt uusintaradan KG Corazonilla neljällä virhepisteellä. Baccaran kanssa uusintaan lähtiessään hän ei nähnyt hopealle ratsastaneen Wilma Heikkisen rataa.

“Mutta muut sanoivat, että ne menivät tosi lujaa. Piti pistellä ihan tosissaan”, Granroth summaa.

Granroth ja Baccara näyttivät yhteistyönsä ja ketteryytensä ja veivät voiton. Heikkinen jäi hopealle, ja pronssia  otti Sandra Lähde Fanitalla.

Granroth oli iloinen, sillä Baccara on ollut välillä poissa.

“Jouduttiin miettimään, että haluaako se tulla vielä kisahevoseksi. On tosi kivaa, että se on taas menossa mukana”, Granroth huokasi.

 

Lauantaina ja sunnuntaina jaettiin myös ikäluokkamestaruudet. Pikkuponien mestaruuden vei Sofia Saarinen ponilla Cotton Socks.

Isojen ponien mestaruus meni Nea Hakkaraiselle ponillaan Kapital van Orchids. Lapsiratsastajien mestaruuteen ratsasti Nella Mäyrä Laura Aromaalta vastikään hankitulla Clarissa RD:llä.

Nuorten ratsastajien hallimestaruuden voitti Ida-Lotta Nousiainen Cidurmiella, ja junioreiden paras oli Eevert Anttila ratsullaan Baloudina.

Kaikki hallimestaruustulokset täällä.

Mestareiden haastattelut maanantaina RatsastusPLUSsassa!