”Fiilis on fantastinen”, kehui Pajulahti. ”Kausi on mennyt hyvin ja tiesin, että pystymme nollasuoritukseen, mutta että ajasta emme välttämättä pysty taistelemaan.”

Hanko SeaHorse Week huipentui sunnuntaina kaikille avoimeen Hanko Grand Prix -luokkaan, jossa kilpailtiin 140/145 cm tasolla kaksi kierrosta arvostelulla A.2.0 + A.2.0, jossa molempien kierrosten virhepisteet ja toisen kierroksen aika ratkaisevat. Land Roverin ja Helsinki Horse Shown sponsoroiman luokan voittaja ansaitsi paikan Helsinki Horse Show:n 2019 kansainvälisiin luokkiin.

Hanko Grand Prix -luokkaan osallistui 17 ratsukkoa, joista voiton vei Henrikki Pajulahti 11-vuotiaan tammansa Clara de Bergerac kanssa. Varovainen hevonen on ollut Pajulahdella 6-vuotiaasta.

Nollasuoritus riitti, sillä Pajulahti oli ainoa molemmilta radoilta nollalla virhepisteellä suoriutunut ratsastaja. Horse Showssa Pajulahti nähdään saman hevosen kanssa.

Horse Show -paikoista ratsastettiin myös Amateur Tour, CSN Pony Tour, CSN Medium Tour ja CSN Nordic Open Tour -luokissa. SeaHorse Weekin kilpailunjohtaja Mia Maukonen on erittäin tyytyväinen monipuoliseen yhteistyöhön Helsinki Horse Shown kanssa.

“Bonusluokat antavat kilpailulle kaikkiaan lisäarvoa: on mielekästä tarjota uransa eri vaiheissa oleville kilpailijoille mahdollisuus päästä kilpailemaan maailmanluokan puitteisiin”, Maukonen sanoo.