Jasmin Seppälä ratsasti viisivuotiaalla Jetsiki E.B.:llä nollan torstaina ja perjantaina nuorten hevosten MM-kilpailussa Belgiassa.

Muista suomalaisista kahdella nollalla jatkaa  Henri Kovacs 5-vuotiaalla HSH Cucci IC:llä.

Jasmin Seppälä on Lempäälästä kotoisin oleva ammattiratsastaja, joka on asunut jo 8 vuotta Hollannissa. Hän on puoli päivää töissä ratsuttajana hollantilaisella estetallilla ja tekee toisen puoli päivää yrittäjänä. Lanakenin ratsu on hänen yhteistyökumppaninsa Stal Geerinkin Jetskie EB (Dakar – Cascavelle), jonka Seppälä on kouluttanut nelivuotiaasta alkaen.

“Se on fiksu hevonen, joka ajattelee ratsastajaa ja haluaa tehdä parhaansa. Kiva hevonen, jonka kanssa on kiva työskennellä”, hän kiittää.

Lanakenissa hän ratsasti itse ensimmäistä kertaa, mutta ei edes pystynyt jännittämään.

“Minulla on ollut niin kova flunssa tämän viikon, että olen vain keskittynyt saamaan happea. Ei voi jännittää, kun miettii, että yrittää pysyä hengissä”, hän naurahtaa.

Sunnuntain finaaliin hän lähtee melko rennolla mielellä.

“Hyvillä fiiliksillä, vaikka rata tulee olemaan isoa. Luotan kyllä hevoseen, yritämme tehdä parhaamme”, Seppälä sanoo.

Myös Maiju Mallat oli tänään mainiossa vireessä kapasiteetikkaan Quazar L:n kanssa, kun eilinen yksi puomi vaihtui puhtaaseen nollaan.

Muista suomalaisratsukoista torstain ja perjantain aikana Mallatin Once Upon A Time Des Sens on tehnyt tulokset 17 ja 4, Riikka Harjulan FWB Hope’s Justina 16 ja 8, Henri Kovacsin Tambourino 4 ja 4 sekä  Riikka Harjulan Crunchastic 5 ja 8.

7-vuotiaissa Noora Forstén on ratsastanut Londinolla 4 ja 8 ja Nina Fagerström Night Secret Z:lla 0 ja 4.

 

Edit. klo 9.45 Korjattu kuvatekstistä tamma ruunaksi.

 

Riikka Harjula ja FWB-tamma Hope´s Justina.Riikka Harjula ja FWB-tamma Hope´s Justina.