Nyt on hyviä, isoja uutisia! Anna-Julia Kontio on pitänyt suomalaisia jännityksessä uuden asema- ja työpaikkansa suhteen siitä pitäen kun toukokuussa lopetti Jasmin Ranta-ahon tallilla Belgiassa.

Tieto on virallisesti vielä vahvistamaton, mutta Hevosurheilun saamien tietojen mukaan uusi paikka on Team Harmony Iso-Britanniassa.  Kontio aloittaa kisaamisen uusilla hevosillaan heti tulevana viikonloppuna Moorselessa Belgiassa CSI3* -kisassa.

Team Harmonyn ja Kontion Moorselen hevosten takana ei ole kukaan muu kuin prinsessa Haya, FEI:n entinen puheenjohtaja, aviossa laukkamoguli ja Dubain hallitsija Mohammed Maktoumin kanssa.

Moorselen kisa on kvaalikisa Tryonin MM:iin.

Moorselen listoilla Kontion satulan alla ovat hevoset Udget du Rozel (Cero -Kannan), jolla on mennyt jo pitkään Team Harmonyssa ratsastava John Whitaker 145-tasolla, Casey 33 (Carrico – Staron), jolla on ratsastanut viimeksi Peter Moloney, sekä Steyburn (Careful – Bold Indian).  Kaikki kolme hevosta on hankittu Team Harmonyn omistukseen hiljattain, ja ne ovat Tryonin MM:ien pitkällä listalla. Vaikuttaa vahvasti nyt siis siltä, että myös Kontio olisi matkalla MM:iin.

Hevosurheilun aiempi uutinen Kontion tallinvaihdoksesta.

Prinsessa Haya oli FEI:n puheenjohtaja ja itsekin kansainvälinen esteratsastaja.

Päivitys klo 14.08. Hevosurheilu tavoitti Kontion, joka ei tässä vaiheessa halua kommentoida.  Kontio sanoi, että tallin oma uutinen julkistetaan mahdollisesti jo huomenna.

Tätä uutista päivitetään.

Hevosurheilun tilaajaksi? Tilaamaan pääset täältä. Tiesithän, että kätevän digilehden voit lukea myös Hevosurheilun uudesta ilmaisesta mobiilisovelluksesta. Sovellus on ladattavissa oman puhelimesi ja tablettisi sovelluskaupassa.