Kilpailut järjestettiin Saksassa kansallisella tasolla.

Greek Air oli inter II:ssa toinen prosentein 74.825 ja lyhyen GP:n ykkönen prosentein 72.829%. Feldrose oli kahdesti toinen prosentein 74.472 ja 73.252.

”Greek Air teki tosi hyvän inter A:n. Ei ollut mitään suurta rikettä, ja se oli tosi hyvän tuntuinen. Lyhyessä GP:ssä se oli väsyneempi, ja siinä tuli muutama vaihtovirhe. Olin tosi tyytyväinen, koska viimeksi radalla meillä tuli tosi paljon virheitä. Mitkään liikkeet eivät ole Greek Airille vaikeita”, Kanerva kertoo.

Feldrose teki ratsastajan mukaan elämänsä parhaan radan.

”Pitää olla tyytyväinen. Se on parantanut rata radalta ja ylittänyt kaikki odotukset. Siltä voidaan odottaa paljon”, Kanerva sanoo hevosestaan.

”Se tuli minulle kolme vuotta sitten 5-vuotiaana ja osaa jo vähän piaffia ja passagea. Vaihdot olivat alkuun vaikeita, mutta nyt kolmoset ja neloset onnistuvat hyvin. Talven aikana harjoitellaan sitten ykköset ja kakkoset”, Kanerva suunnittelee.

Saksa tiukensi tästä viikosta alkaen merkittävästi koronarajoituksiaan, ja sen myötä Ankumin seuraavat kansalliset ovat peruutettu. Kanervan seuraava selkeä tavoite on Nünberger burgpokalin ja Louisdor Preisin finaalit joulukuussa. Ensimmäisestä hän kilpailee Mist of Titaniumin kanssa, jälkimmäisestä Greek Airin satulassa. Hyvistä otteistaan huolimatta Feldrose jäi juuri ja juuri finaalista, sillä sinne pääsee aina vain karsintakilpailuiden ykkönen.

Lisää teemasta: RatsastusPLUS