Pararatsastaja Katja Karjalaisen ja hänen ratsunsa Dr Doolitten saldona kansainvälisistä kolmen tähden kilpailuista Saksasta oli kakkossija ensimmäiseltä radalta ja sen jälkeen kaksi voittoa.

Karjalainen oli kaikkein tyyväisin maanantain suoritukseen.

“Eilinen tunne oli mahtava! Se meni kuin haaveissa”, Karjalainen iloitsi tiistaina.

Flow´ssa kulkeneesta radasta odotettiin korkeita pisteitä, mutta lopulta tyytyminen oli 71,488 prosenttiin, sillä pisteet Mannheimissa jäivät kautta linjan matalamman puoleisiksi.

Tiistaina ratsastettu vapaaohjelma toi prosentit 74.722.

“Myös tekniset pisteet olivat hyvät, vaikka Toope jopa kompastui. Se tuntui jotenkin tarraavan hiekkaan, jota kasteltiin täällä todella innokkaasti. Tänään se oli myös hieman löysempi. Maanantaina lennokkuustaso oli juuri sopiva”, Karjalainen analysoi.

Mannheimissa kilpaili pelkästään ja koulu- ja pararatsastuksessa 570 ratsukkoa, ja sen lisäksi siellä hypättiin.

“Todella valtavat kilpailut, niin iso ja hieno tapahtuma. Varmaankin isoin, missä olen ratsastanut”, Karjalainen myhäilee.

“Mutta järkyttävän kylmä. Aamulla kuudelta oli vain pari astetta lämmintä. Onneksi löysin hevosautosta sinne unohtuneen likaisen talvitakin”, hän naurahtaa.

Karjalaisen Keski-Euroopan kismatka päättyi Mannheimiin, ja nyt ratsukko palaa takaisin Suomeen. Kauden päätavoitteena ovat EM-kilpailut Rotterdamissa.

Kaikki Mannheimin tulokset täällä.