On aika onnellinen tilanne, jos on juuri sellainen elämä, jonka aina halusikin.

Sellainen on Hevosurheilun Ratsastuksen pääjutun sankarittarella  Venla Keräsellä. Siitä huolimatta, että jos sydän sykkii kilparatsastukselle, mutta ei ole sattunut syntymään rikkaaseen perheeseen, on sopeuduttava siihen, että mikään muu ei ole pysyvää kuin jatkuva rahapula.

Rahapulasta Keränen on puhunut aiemminkin. Mutta tiesittekö, että hän on ollut menestyksekäs kilpajuoksija, ja että hän kirjoittaa runoja?

Kakkosjutussa kysymme ratsastajilta, millaisen kilpailukalenterin he ovat nyt laatineet, kun kisoihinkin oikein pääsee. Ainakin se on kaikille ihan erilainen kuin aiemmat kesät.

“Tehdään lyhyen tähtäimen suunnitelmia, ja kesän kohokohta on se, että ostimme uuden veneen”, sanoo esimerkiksi Hattel Horsen pomo Sanna Backlund.

Takasivulla karismaattinen Duendecillo P ja hänen uusi ratsastajansa Tuisku Lamberg. Joka on 16-vuotias lupaava juniori, kun taas edellinen ratsastaja oli kova ammattilainen Jeanna Högberg. Se pitää kaikkien muistaa, eikä tavoitteita saa asettaa liian korkealle, Duendecillo P:n omistaja Anne Niemi painottaa.

Tällä viikolla erityisen kiinnostavaa myös runkolehden puolella. Isossa lähikuvajutussa Juha Ruutsalo, mies jolta ei tarinoita puutu. Lisäksi tutustumme taitelija Dace Strausaan ja hänen intohimoonsa karabakhinhevosiin.

Tilaa täältä.  Niin tekevät muutkin.