Mea Packalénin kisareissu Tanskasta Suomeen oli lyhyt ja ytimekäs, mutta se kannatti tehdä.

Nuorten SM-kultamitali kannattaa aina käydä hakemassa. Se irtosi 73,9 prosentin ratsastuksella sunnuntaina ja 146,7 yhteistuloksella molemmilta päiviltä.

Nyt hän ajaa jo peräkanaa toisen Tanskaan palaavan nuoren ratsastajan Jenni Kinnusen kanssa hevosautollaan kohti iltalauttaa Naantalista Kapellskäriin. Huomenna kotona lähellä Kööpenhaminaa.

Packalén ratsasti tallikaverinsa Anna Tallbergin vanhan kürin. Ohjelma toimi hyvin tuomaripisteistä päätellen, kertoimella neljä olevat alakertapisteet olivat kahdeksaa ja lähes kahdeksaa.  Hänen omasta mielestään SM-kisasuoritukset onnistuivat paremmin eilen kuin tänään. Laukanvaihdot eivät menneet aivan nappiin. “En tiedä mikä tänään vaivasi.  Feuerball oli täällä aika villinä. Vaihtovirheitä.  Ehdin sentään korjaamaan toiset vaihdot, neloset.”

Kisakausi oli todennäköisesti tässä. Korona nostaa taas päätään, ja Packalenilla on hoitoa vaativa astma, joten hän kuuluu riskiryhmään.

Janna Pursiainen ja Hiero olivat hopealla yhteisprosentein 140,7.

Louise Jönsson kiri tänään Daynalla vahvasti, oli luokassa toinen ja otti lopulta SM-yhteispisteissä pronssin, vaikka lauantaina suorituksen jälkeen sija oli kuudes. Yhteistulos 140,3.

Nuorten SM-tulokset täällä

 

 

Lisää teemasta: Kouluratsastuksen SM-kisat