Se siitä jäähdyttelystä. Suomen Ratsastajainliiton puheenjohtaja Mikael Forstén ratsasti maailmancupin Arabian liigan osakilpailussa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa  tuloksen 0-13, jolla sijoittui luokassa sijalle 11. 

“Perusrata oli ihan super, uusintaan meidän yhteistyö ei ollut vielä kunnossa. Ajattelin, että yritän tosissani, enkä varmistele, ja se maksoi nyt tämän. Uusinta ei yksinkertaisesti onnistunut”, Forstén analysoi. 11 ratsukon uusinnassa tuli kolme puomia, kun ensimmäinen putosi ja sen jälkeen sekä ratsastaja että hevonen menettivät parhaan vireensä.

Forstén oli kuitenkin innostunut ja tyytyväinen, eikä turhaan. Kaikki turneen 4 kilpailua Nabab´s Atlantolla menivät hyvin, mukaan lukien kaksi 160-luokkaa.

“Kun ajattelee tätä kokonaisuutta, niin tämä on aivan fantastista”, pitkältä tauolta kovaan kilpaurheiluun palannut Forstén sanoo.

11-vuotias ruuna Nabab´s Atlanto (Nabab de Reve – Almeo) on ollut ratsastajallaan vain muutaman kuukauden, ja se on yllättänyt tasollaan.

Ratsukko lähti nopealla varoitusajalla heti vuoden alussa neljän kilpailun turneelle Arabian niemimaalle. Kahden pienemmän kilpailun lisäksi ratsukko ehti osallistua kahteen Arabian liigan osakilpailuun. Mukana kilpailuissa oli kovia keskieurooppalaisia nimiä, mutta myös arabimaat ovat viimeisen vuosikymmenen aikana tulleet erittäin vahvasti mukaan kansainväliseen esteratsastukseen.

Luokan voitti Abdullah Humaid Al Muhairi ratsullaan Cha Cha Cha (Chacco-Blue – Quick Star).

Tulokset tässä.