Seitsemän naisen lisäksi seurataan vielä kahta miestä, kouluratsastaja Henri Ruostetta sekä kenttäratsastaja Elmo Jankaria. 

Uudet nimetyt ovat esteratsastaja Juulia Jyläs ja Finishing Touch Wareslage, kenttäratsastaja Pauliina Swindells ja Ferro S, kouluratsastaja Emma Kanerva ja Heartbreaker sekä pararatsastajat  Jaana Kivimäki ja Legolas sekä Pia Reitti ja Supremo.

Jo aiemmin joukkueeseen nimettiin pararatsastaja Katja Karjalainen ja Dr Doolittle kanssa sekä lännenratsastuksen reiningissä kilpaileva Maria Astikainen ja Antarismartin. MM-valinnoissa linjauksena on tavoite vähintään semifinaalipaikkaan.

HUJOn puheenjohtaja Antti Linna kertoo ilahtuneena, että hallitus vahvisti HUJOn esityksen sellaisenaan. Valinnoissa erikoista on se, että lennot piti varata jo ajat sitten. Varatut lennot aiheuttavat kustannuksia, joita ei enää voi peruuttaa. Lentopaikkoja on varattuna yhteensä kahdeksan.

Linna kertoo, että sekä Elmo Jankari että Henri Ruoste ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita MM-paikasta. Parajoukkueeseen ei tulla lisäämään nimiä.

Jankari lähtee kuunvaihteessa Puolaan hakemaan kvaalia Sorayalla, joka on ollut häneltä poissa viime kauden.

“Henri taas ei aluksi ollut kiinnostunut MM-paikasta, mutta nyt ilmeni, että hän voisi olla käytettävissä Roccabarilla. Näyttöjä on siitä, että jos hän vain lähtee, hän pärjää”, Linna sanoo ja lisää, että ylimääräisiä lentopaikkojakin voidaan tarvittaessa yrittää saada.

Anna-Julia Kontio on ilmoittanut HUJOlle, että ei halua tässä vaiheessa lähteä MM:iin.