Huomenna Suomen Ratsastajainliiton Urheilufoorumissa puhutaan 365 -valmennusfilosofiasta.  Näillä tytöillä 365 on ollut käytössä jo pitkän aikaa.

13 mitalia, viisi tyttöä. Tytöt kertoivat pitävänsä tiivistä yhteyttä valmentajiin jos ei päivittäisillä whatsapp -viesteillä, tekstareilla, sähköposteilla ja soitoilla – niin melkein. Suunnitelmat tehdään hyvissä ajoin etukäteen ja ne ovat yksityiskohtaiset ja tarkat.

Ei sooloilua.

“Kaikki tarpeellinen tehdään, mutta ei mitään turhaa. En rupea vaihtamaan esimerkiksi satulaa kysymättä ensin valmentajalta”, Karoliina Vuojolainen kuvaili.

Team Hipposportin ratsastajatytöt juhlivat menestysvuottaan kakkukahveilla Kilossa tänään perjantaina.

 

Janni Martikainen, 18-vuotias kouluratsastaja,  sai junioreissa henkilökohtaisen PM-hopean, SM-hopean ja PM-joukkuepronssin hevosilla Michigan L ja Leonora Eg.

Oma valmentaja Maria Colliander.

Jenni Silventoinen, 12-vuotias kouluratsastaja, voitti lapsiratsastajien SM-kullan ja hallimestaruushopean ponilla Hazelberg’s Macho.

Oma valmentaja Håkan Wahlman.

Johanna Pohjonen, 16-vuotias kenttäratsastaja sai junioreissa henkilökohtaisen PM-kullan, SM-kullan ja PM-joukkuekullan hevosella Conner K.

Oma valmentaja Piia Pantsu.

Kouluratsastaja Karoliina Vuojolainen, 18,  otti junioreiden SM-pronssin, PM-pronssin hevosella Suriano N.R.

Oma valmentaja Jasmin Sikström.

Esteratsastaja Rosa Mäkelä, 16, otti junioreiden halli SM-hopean hevosella Talan J.W.B. Virgin Expressillä Mäkelä on saanut hyviä sijoituksia kansainvälisissä nuorten luokissa ja Helsinki Horse Show’ssa U25-finaalin voiton.

Omat valmentajat Riina Pill ja Mikael Forsten.

kakku

Mitalikakku.