ATG:n keskiviikon V86-peli on ollut vahvassa myötätuulessa. Lisää vauhtia haetaan, kun norjalaiset pääsevät säännöllisesti pelaamaan. Kokeilujakso elo-syyskuun vaihteessa, V86 Super Days, oli menestyksekäs sekä Ruotsissa että Norjassa. Veikkauksen kautta on jo pitkään päästy pelaamaan suosittua keskiviikkopeliä.

Norjalaiset aloittavat V86-pelin marraskuun 18. päivä ja siitä eteenpäin joka keskiviikko. ”V86 on jo pitkään ollut suurin ja suosituin keskiviikkopeli, jossa on mahdollisuus miljoonan kruunun voittoihin keskellä viikkoa. Ja nyt siitä tulee vielä suurempi”, ATG:n hevospelien johtaja Nicklas Jonsson iloitsee tiedotteessa.

Kun Norja tulee mukaan, se tietää muutoksia maan kilpailutarjontaan. Bjerken tuttu keskiviikko ajetaan jatkossa tiistaina. Toki keskiviikkojakin säilyy Bjerken kalenterissa. Ensi vuonna ajetaan kuusi V86 Xpress -keskiviikkoa yhdessä Solvallan kanssa. Kesäkuun 23. päivä Bjerke toimii yksinään keskiviikon V86-pelin isäntäratana.

”Olemme todella iloisia, että voimme jatkossa tarjota V86-peliä joka keskiviikko. Asiakkaamme ovat kovasti kyselleet juuri tämän pelimuodon perään. Kun V86-lähtöjä ajetaan myös Norjassa, se on todelle hienoa yhteistyötä yli rajojen”, Rikstoton kaupallinen johtaja Andre Heibo-Tuverud toteaa.