Viikonloppuna oli SRL:n dramaattinen kevätkokousviikonloppu Seinäjoella.

“Yhdessä on asia, joka on meille jokaiselle tärkeä”, totesi toimitusjohtajan katsauksessaan toimitusjohtaja Pekka Törmälä.  Jos ajatellaan jäsenistöä, toimistoa ja hallitusta, mikään sana ei olisi voinut oikeastaan kuvata huonommin sunnuntaipäivän tapahtumia. Parisen tuntia myöhemmin oltiin tilanteessa, jonkalaiseen lajiliitossamme ei tiettävästi koskaan aiemmin ole jouduttu. Kevätkokous sanoutui irti tehdystä toimitusjohtajan työsopimuksesta ja jätti hallituksen kantamaan vastuun päätöksestään.

Media oli paikalla, joten kokouksen kulku, vaiheet ja puheet ovat Plussan pääjuttuna, mutta toki verkkolehdessämme muutakin on.

Kerromme muun muassa, että Myrkyn 120-luokkaan osallistui neljä hevosta, joista kolmea ratsasti Veera Peltokangas murtuneella jalallaan.  Myrkyn kilpailut menivät adrenaliinin, särkylääkkeiden ja tukisiteen avulla. Siskolta piti lainata vähän isommat saappaat. “Joku niitä jalkapöydän pieniä luita, eikä mitään vakavaa”, Peltokangas itse näkee.

Henri Ruoste, tuo täydellisyyden tavoittelija. Prosentit Itävallan GP:ssä Rossetilla 71,8 ja ratsastajan kommentit seuraavanlaiset. “Nyt GP:ssä rikki meni joka toisella vaihdot ja yksi lisäys. Lisäksi piruettien välissä oli jotain, mitä en tuntenut, mutta josta tuomarit huomauttivat, jotain haparointia. GPS-ohjelmassa pääsin hyvin ensimmäisestä piruetista ulos ja luulin, että asiat ovat kontrollissa, mutta ne eivät olleetkaan. Piti siirtää hevonen käyntiin että pääsimme toiseen piruettiin. Lisäksi yhdessä lisäyksessä oli tahtivirhe.”

Tällä kertaa verkkolehdessä seuraavat jutut:

  • Luottamuspula kärjistyi SRL:n kevätkokouksessa
  • Tapahtuu Itävallassa: Rossetti hienona, Ruoste kriittisenä
  • Anna Tallberg kohti suurta tavoitetta
  • Peltokangas teki Puolan viimeistelyt murtuneella jalalla
  • Caroluksella menestyksekäs korjaussarja
  • Thai Pee piaffivireessä kotikilpailuissa

Niin, se Plussan tilaus. Plussa on ylimääräinen, ilmainen lisuke. Se kuuluu veloituksetta jokaiselle, joka tilaa jotakin tuoteperheemme julkaisuista. Hevosurheilun perjantailehteä, keskiviikko-perjantai -lehteä tai 7 oikein -vihjelehteä, paperisena tai diginä. Tilaaja löytää osoitekentästä tai laskusta asiakasnumeron ja naputtelemalla sen ohjeen mukaan täällä http://ratsastusplus.hevosurheilu.fi/, saa verkkolehden tulemaan kätevästi omaan sähköpostiinsa.  Edullisimmillaan Plussan saa tilaamalla vuoden kestona perjantain digilehden, hintaan 35 euroa. Vuosi.