Jos sanot “kouluratsastuspedagogi”, me vastaamme “Anu Korppoo”. 

Sitä se on, kun ihminen on koko sielullaan ja sydämellään  mukana jossakin, ja on ollut sitä jo pitkään, niin kuin Anu Korppoo Hevosopiston toiminnassa. Ja kaikessa muussakin hevostoiminnassa mitä hän tekee, kouluvalmennuksesta kilpailujen järjestämiseen. Aamusta iltaan. Miten hän jaksaa?

Korppoo ei myönnä työnarkomaniaa, mutta elämäntavan hän myöntää. Mikä johtaa tosin samaan lopputulokseen.

Miten tämä tarina oikein alkoi, ja miten ihmeessä siihen liittyy Ypäjän ratsastajien voitokas kilpailumatka Ouluun ja 1980-luvun viisi kiloa painava kännykkä, menevien juppien tärkein statussymboli Talkman?

 

Nuori ratsastaja Louise Jönsson ratsastaa voitosta voittoon eikä anna koronakevään haitata tahtia, vaikka tietenkin hänelläkin menivät suunnitelmat uusiksi.  Ja hevonen Dayna – mikä hieno eläin!

 

Elokuvatähti ja kansainvälinen ratsastaja Jaana Kivimäki on vihdoin tainnut löytää elämänsä hevosen. Siltä ainakin kuulostaa ja näyttää. Tallissa on nyt uusi musta, ihana, järkevä, viisas ja niin komea lusitano Gambrino.

 

Runkolehden puolella on kiehtovaa luettavaa jäykkäkouristuksesta. Tiesitkö, että se on valitettavasti aina ajankohtainen?

 

Mitä jos tilaisit samantien koko lehden? Voit tehdä tilauksen pikkurahalla (puoli vuotta hintaan 20, 90) täältä