Mukana oli 4 ratsuoria, sillä Quillan KS joutui jäämään pois.

Ensimmäisenä esiintyi Inga-Mari Lehden Verdenin huutokaupasta hankkima Coco-Bongo Beach, joka esiintyi hyvin ja ongelmitta. Esittäjä Riikka Harjulan kommentti messengerillä oli yksiselitteinen tähtisilmähymiö, ja myös omistaja oli tyytyväinen näkemäänsä. Ori pudotti kerran, ja sen jälkeen oli hyvin skarppina.

“Sillä on erikoisempi suku, se hyppäsi hyvin, niin kuin kaikki huutokaupassa kyllä tekevät, se oli itsevarma ja lisäksi tykkäsin sen liikkeistä. Ajattelin, että se olisi ori, joka kävisi melkein mihin vain”, Lehti perustelee valintaansa.

Toisena esiintynyt Adamas oli tänään nopea, mutta epävarma, ja se kääntyi ennen kujaa pois monta kertaa. Hevonen tuli nopeaksi, eikä hypyn laatu pysynyt lopussa aivan kohdillaan.

“On hyvin nopeasti oppiva nuori mies, ja kerran pääsi kujasta karkuun ja jäi nähtävästi sitä ajattelemaan. Se on erinomainen hevonen satulassa, mutta irtona se tuntee olonsa yksinäiseksi”, Hanna-Maria Korpi Adamasin tiimistä kommentoi.

Sammaliston tallin ST Inspector aloitti hyppäämällä kujasta pois, mutta sen jälkeen se teki hyvää työtä. Hypyssä oli hieman epätasaisuutta, mutta viimeinen leiskautus oli varsin vakuuttava.

Viimeisenä esiintyi Hepohaan Leopold, joka on emätammasta Caprice M, joka on jättänyt muitakin lupaavia nuoria. Ori oli nopeana ja otti kahdesti puomin, mutta se ponnisti todella nopeasti ja teki loppuun hienoimmat hypyt. Askellajeja irtona esittäessään se esitti vakaata halua päästä kujaan hyppäämään lisää.

Oripäivillä jatketaan vielä ratsuponilupaa hakevien ponien esiintymisillä ja ratsain esittämisellä.

Tähän julkaisuun lisätään myöhemmin lisää videoita.

Coco-Bongo Beach:

Hepohaan Leopold