Pia Reitti ja Supremo viihtyvät Tryonissa.

Pia Reitti ei aivan yltänyt pararatsastusfinaaliin

"Hyvin meni, ennätysprosentit! En mä ole pettynyt, vaikka en päässytkään finaaliin”, ryhmässä IV ratsastanut Pia Reitti totesi.

Piinaava jännitys säilyi loppuun asti, sillä Reitin pudotti finaalista vasta luokan viimeinen ratsastaja, kolmanneksi sijoittunut Susanne Jensby Sunesen.

”En huonoille hävinnyt”, Reitti sanoi.

Hän sijoittui sijalle 9., kun finaaliin pääsee 8. Reitin prosentit olivat 66.268 %. Kahdeksas sija saavutettiin prosentein 67.585 %.

Reitti kilpailee pararatsastuksessa selkärankareumansa takia. Näyttävä Supremo on ollut hänellä vasta vähän aikaa, ja Reitti ratsasti ensimmäiset kansainväliset kilpailunsa vasta keväällä. Ennätysprosenttien tekeminen MM-radalla USA:ssa oli hyvä suoritus, ja se antaa lupauksia Suomen kolmihenkiselle pararatsastusjoukkueelle jatkossa.

Reitti kertoo, että hevonen toipui matkasta hyvin ja oli radalla kuin kotonaan.

”Itselläni oli verkassa pientä jännitystä, mutta kun pääsin areenalle, niin kyllä mä tykkäsin. Katselin vähän ympärilleni, että täällä sitä ollaan”, Reitti myhäili.

Jaana Kivimäki kilpailee Legolasilla vielä tänä iltana, Katja Karjalainen aloittaa huomenna.

Joukkuekilpailu ratsastetaan torstaina omana kilpailunaan.