Hanna Harjuvaara ja Janne Ruskeeniemi ovat ostaneet Hyvinkäällä sijaitsevan suositun kilpailupaikan ja täysihoitotallin Riders Innin.

Harjuvaara kertoo, että tallin toimintaa on tarkoitus jatkaa jotakuinkin samalla konseptilla. Täysihoitosopimukset ovat siirtyneet jo uusille yrittäjille. Elokuussa ratsastetaan vielä yhdet kilpailut Hevosurheiluyhtiö Heidi Lindemanin nimissä. Sen jälkeen kilpailuita järjestää uusi yrittäjä yhteistyössä Pekka Larsenin luotsaaman Team Eurohorsesin kanssa. Harjuvaara lupaa, että aiempaan tapaan tilat ovat myös hyvin tallin ulkopuolisten ratsastajien käytössä.

Riders Inn aloitti vappuna 2016, ja sen kilpailut ovat profiloituneet Heidi Lindemanin ja hänen puolisonsa Ville Kulkkaan aikana hevosia ja ratsastajia kehittäviksi.

Lindemanin ja Kulkkaan hevoset muuttavat Kulkkaan kotitallille Tampereelle. Lindeman jatkaa leipätyötään perheyrityksessä, ja Kulkkaalle jää nyt enemmän aikaa ratsastukselle ja valmentamiselle.

”Olemme onnellisia, että tämä meni näin. Jatkosuunnitelmistamme en tiedä vielä tarkemmin, nyt tarvitsemme aikaa hengähtää”, Lindeman toteaa.