Siltakorven hevonen Bofey Click oli Luhmühlenissa koko kentän ajan jännittynyt ja välillä hyvinkin rauhaton suustaan.

Siltakorpi oli jonkin verran pettynyt, mutta realistinen.

Perheenlisäyksen takia hän ei ole kilpailuttanut vielä kokematonta Bofey Clickiä kovinkaan ahkerasti, ja hevonen yllättyi isosta areenasta ja yleisömäärästä.

“Aavistin tämän jo, kun pääsimme eilen areenalle harjoittelemaan. Ratsastin siellä eilen ja tänään, mutta eihän silloin ollut yleisöä. Kun tänään tulin sisään, se kääntyili ja oli ennemmin maastoratamoodissa”, Siltakorpi toteaa. “Yritin vain selviytyä, ja tulos olikin kuitenkin hyväksytty.”

Siltakorpi toteaa, että hevosessa on laatua, mutta palaset eivät olleet vielä paikoillaan. Jännitysreaktion vahvuus vähän yllätti, mutta muuten tilanteessa oli paljon tuttua.

“Olen vienyt nuoria hevosia aiemmin eteenpäin tällaiselle tasolle, ja isoon areenaan ja tällaiseen ilmapiiriin tottuminen ottaa aikaa”, Siltakorpi sanoo.

Peli ei joukkueen suhteen ole tämän jälkeen mitenkään pelattu, sillä koulukokeen merkitystä kenttäratsastuksen tuloksissa on laskettu. Siltakorven tulos koulukokeesta oli 39,90.

Kentän EM-kilpailun kouluosuudet jatkuvat perjantaina. Pauliina Swindells suorittaa Ferro S:llä klo 13.30 Suomen aikaa ja Elmo Jankari ja Duchess Desiree kello 17.08.

Tuloksia täällä.

 

 

Lisää teemasta: Euroopanmestaruudet 2019