SRL lähettää Ironmanin Ermelon MM:iin. Yvonne Österholm riemuitsee siitä, että hän lähtee kisoihin peräti kolmella hevosella.

Kaksi Österholmin ratsastamaa hevosta,   Diod ja Dorina ovat SWB-hevosia ja ne lähetetään Ruotsin omasta SWB-kiintiöstä. Yksi Österholmin hevonen saa starttiluvan Ermeloon FWB-kiintiöstä, sillä Ruotsin kiintiöön ori ei mahdu runsaan oman tarjokasmäärän takia.  FWB-kiintiössä on tänä vuonna väljempää, jolloin SRL voi hyödyntää vapaita paikkoja.  Vapaan paikan käyttää Österholmin viisivuotias “olympiahevonen 2024”, KWPN-ori Ironman (Bordeaux – Rousseau).

Kisoissa ei nähdä kuin yksi FWB, Siiri Kyrön ratsastama ja Minna Virtasen ja Saara Vuokilan omistama ja kasvattama Dewdrops Johnny Depp (Johnson – Sansisco).

FWB-yhdistyksen Håkan Wahlman vahvistaa, että Stella Hagelstamin kasvattama ja ratsastama Hagel’s DeBeers (San Amour – Donnerhall) on niin ikään ylittänyt karsintarajan, mutta Hagelstam on ilmoittanut jättävänsä MM:t tänä vuonna väliin.

Keskiviikkona SRL ilmoitti lisää lähtijöitä, kaikki suomalaisten ratsastamia, mutta ulkomaisista kantakirjoista. Pitkä lista kasvoi Emma Kanervan saksalaisilla Aperolilla ja The Greekillä sekä Joanna Robinsonin niin ikään saksalaisella Fred The Redillä.

Kisa käydään kantakirjojen välillä, mutta ratsastajat edustavat oman maansa kansalaisuutta.

Viime vuonna Österholmin kansalaisuuden kanssa oli epäselvyyttä

Kouluratsastuksen nuorten hevosten MM-kisat ratsastetaan Hollannin Ermelossa 2.–5.8.

Päivitys 4.7. lisätty hevosten ja ratsastajien nimiä