Suomen Ratsastajainliiton hallitus on valinnut yksimielisesti liiton toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pekka Törmälän.

Sopimus on määräaikainen, viisi vuotta. Törmälä aloittaa työnsä Ratsastajainliitossa kesäkuun alussa. Tehtävään haki 13 henkilöä.

“Olen todella innoissani, että löysimme Pekan liiton johtoon. Hän on kokenut ammattijohtaja, joka hakee todellisia ratkaisuja ja yhteistyötä. Hänellä on aitoa intohimoa lajin rakentamiseen”, Ratsastajainliiton hallituksen puheenjohtaja Mikael Forstén toteaa.

57-vuotias helsinkiläinen Törmälä siirtyy Ratsastajainliittoon Danske Bankista. Hän on työskennellyt pankkialan ohella vähittäiskaupassa ja hotellialalla liiketoiminnan ja kuluttajapalvelujen kehittämisessä. Törmälä on kilpaillut esteratsastuksessa seuratasolla, mutta pitää itseään ennen kaikkea pitkän linjan harrastajana.

“Ratsastuksen suuri arvo on sen monipuolisuudessa. Toistemme ja kumppanimme hevosen arvostuksesta saamme vahvan arvopohjan. Huippu-urheilun merkitys on tärkeä lajin vetovoimaisuuden kannalta ja sen kautta toimintaan saadaan myös ammattilaisia ja osaamisen kulttuuria. Kärki lepää puolestaan vahvalla harrastepohjalla, ja yhtälössä molemmat tarvitsevat toisiaan”, hän näkee.