Suomen Ratsastajainliitto ilmoitti tiistaina 16.4., että toimitusjohtaja Pekka Törmälä jättää tehtävänsä välittömästi.

Tiedotteessa kerrotaan, että Suomen Ratsastajainliiton hallitus ja toimitusjohtaja ovat purkaneet toimitusjohtajan sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Asia on seuraamusta kevätkokouksessa syntyneestä, jossa SRL:n hallitukselle ei myönnetty vastuuvapautta Törmälän työsopimuksen sisällön takia.

SRL:stä kerrotaan, että purkamisen yhteydessä laadittiin uusi sopimus, jossa sovittiin tavanomaisesta erokorvauksesta.

”Törmälä aloitti työnsä erittäin haastavassa tilanteessa, jossa liiton toiminta oli muutoksen kourissa. On erittäin valitettavaa, että tähän ratkaisuun päädyttiin. Liiton hallitus ja toimitusjohtaja allekirjoittivat sopimuksen, jossa on koeaikaa vastaava eroraha. Hallituksella on edelleen halu ja kyky kehittää lajia eteenpäin”, Mikael Forstén toteaa.

“Tämä oli ainoa mahdollinen päätös tässä tilanteessa, koska kaikki edellytykset jatkolle oli menetetty”, kommentoi hallituksen jäsen Tomas Stenius.

Hevosurheilu seurasi SRL:n kevätkokousta tässä jutussa. RatsastusPlus -verkkojulkaisussa on kokouksen kulusta seikkaperäinen raportti. Hevosurheilun tuoteperheen tilaajana pääset kirjautumaan Plussaan ilmaiseksi täällä

 

 

 

 

 

Lisää teemasta: SRL:n kriisi