Ville Vaurion ja D’Artagnanin tulos GP-ohjelmasta oli 66.870 prosenttia, jolla hän jätti kakkoseksi  Ruotsin Jacob Noerby Soerensenin Moegelbjergs Romeolla ja Viron Dina Ellermannin Donna Annalla.

Neljäs oli Anna von Wendt Denzelillä. Vaurio oli iloinen siitä, että voitto saatiin Suomeen ja hän hämmästeli upeita kilpailupuitteita. Omaa suoritustaan hän ei erityisesti hehkuttanut.

“Sairaan hienot kilpailut. Oma rata ei ollut erityisen onnistunut, mutta vältimme virheitä ja oli kivoja hetkiä”, Vaurio totesi lauantai-iltana.

Sunnuntain küriin hän lähtee samoin tavoittein kuin koko vuoden kilpailuihin: hakemaan kokemusta GP-luokista.

“Kür ei ole erityisen vaikea, ja menemme sen vasta toista kertaa”, Vaurio muistuttaa.

Kyra Kyrklundin klinikka on loppuunmyyty, mutta portille aamuksi vapautuu joitain kymmeniä lippuja.

“Ratsastan siellä mun tulevaisuuden lupauksella, 8-vuotiaalla Dublinilla, joka on aika kokematon hevonen. Kyra piti siitä, ja se on siistiä. Itse ratsastin pienenä poikan yhden kesän Kyralla”, Vaurio kertoo.

Kyra Kyrklund katsoi klinikan hevoset läpi lauantaina ja mietti sen perusteella, mitä klinikalla näytetään. Mukaan tulee kolme tai neljä hevosta sen mukaan, pääseekö Siiri Kyrön hevonen mukaan.

“Enhän minä siinä kahdessa tunnissa ehdi ketään opettaa ratsastamaan, mutta jos saan vähän perehdytettyä ja innostutettua ja kerrottua perusasioita eri selityksin ja sanoin”, hyväntuulinen Kyrklund kertoi Lahassa.

Lauantain PSG-luokan voitti Janni Martikainen Cornando V/D Cadzandhoevella.

Kaikki tulokset täällä.