Suomalaisessa ratsastuksessa on muuttumassa kertaheitolla suurin piirtein kaikki ja tämä näkyy Hevosurheilun perjantain ratsastusliitteessä 9.3.

No ei sentään aivan kaikki. Tuomarinkylässä Degerthin siskokset, tarkemmin –Kaldi ja –Moldovani,   puuhaavat ratsastuskoulun pitoa ja kilparatsastusta kuten ennenkin, hyvällä menestyksellä.

Hevoskauppa on vaikea kaupan laji, mutta joskus saa halvalla hyvää!  Katri Wäyrynen, kokenut kansainvälisen mestaruustason kenttäkilpailija itsekin,  seuraa riemumielellä oriinsa New Port -D:n matkaa maailman humuun.

Mutta tosiaan, voisiko hollantilaisella olympia- ja MM -voittajalla, supernimi Jeroen Dubbeldamilla ja Suomella olla jotakin yhteistä? Yhteinen tavoite suorastaan?  Jos Mikael Forsténilta kysytään, niin ei se mahdotonta ole.

Ynnä muuta, ynnä muuta.

Kokeile huviksesi. Ensimmäisen lähestymisen voit tehdä heti huomenaamuna vaikka tekstarilla.  Varaa läppäriin akkua!  Se maksaa 3 euroa ja sinulla on 2 päivää aikaa… lukea sillä 3 eurolla vaikka koko vuoden jo ilmestyneet lehdet!