Tämän päivän Hevosurheilussa Erkki Siltala kertoo valmistelevansa huippujuristin kanssa mittavia oikeustoimia useita internetin keskustelupalsta Hevostalli.netin keskustelijoita kohtaan.

Hän ja hänen tyttärensä Katri Siltala kysyvät, mitä anonyymiyden täysin hyväksyvä palsta tekee koko lajille.

Palvelun tuottaja Valtteri Vuorinen vastasi torstaina Hevosurheilulle. Vuorinen kertoo, että nykyisin Hevostallinet Oy auttaa poliisia heidän tutkinnoissaan noin 10 -12 kertaa vuodessa.

”Hevostallinet Oy:llä on samat vastuut kuin muillakin some-palveluilla. Ensisijainen vastuu kirjoituksista on luonnollisesti kirjoittajilla itsellään. Juridisesti vastuu siirtyy meille, mikäli käräjäoikeus antaa määräyksen viestin poistosta emmekä me sitä poista. Tätä ei ole koskaan tapahtunut”, Vuorinen kirjoittaa.

“Luonnollisesti seuraamme viestejä, ja pyrimme poistamaan asiattomat viestit.”

”Hevostallinet Oy on aina noudattanut Suomen Lakeja ja yhtiöön ei ole koskaan kohdistunut yhtäkään tutkintapyyntöä, eikä Hevostallinet Oy ole koskaan ollut oikeudessa”, Vuorinen kertoo.

 

Lisäksi lehdessä muun muassa lännenratsastaja Maria Astikaisen henkilökuva ja Seppo Laineen vinkit ratsuhevosen treenaamiseen. Lue ja tilaa!