• Ad van de Weteringin tunneilla suoranaisen herätyksen kokenut Antti Linna riemuitsi sunnuntaina niin kuin vain luokkavoittaja voi. “Sairaan kivaa, kun tää toimii”. Mitäs siihen kenelläkään lisättävää. Niinhän se juuri on.
  • Entä – ostaisitko tältä mieheltä käytetyn auton? Olet ehkä ostanutkin.  Nyt hän on raivaamassa -raivannut- tilaa suomalaiseen ratsastuskilpailujen järjestämisporukkaan.  Tuomas Virrankoski on nimi.
  • Mikaela Soratie, nykyään Englannissa. Hän meni viikonloppuna kaksi vaikeaa luokkaa, inter II:n ja GP:n ja ne menivät sekä hyvin että huonosti.  67 ,6 % on hyvä, mutta jos hevonen lopettaa hengittämisen radalla, se on huono. Niinkin voi käydä, kun alkaa jännittää,  Soratie totesi Dacorista grand prix’ssä.
  • “Se on hyvä, nuori, kuuma ja terve”, Henri Ruoste luettelee syyt, miksi päätti hankkia juuri Rossetin itselleen olympiaunelman toteuttajaksi.
  • “Yleensä kilpailut jännittävät minua, mutta nyt oli jotenkin tosi rento mennä. Pystyi keskittymään omaan suoritukseen, kun ympärillä ei ollut painetta ympärillä”, Janna Pursiainen kertoo. Siitä tulikin voitto!

Kirjautuminen Plussaan. Se kannattaa tehdä ihan tässä ja nyt ja saman tien.  Mene osoitteeseen ratsastusplus.hevosurheilu.fi ja toimi ohjeen mukaan. Se vie vain pienen hetken, ja sen jälkeen Plussa tulee sähköpostilinkkinä kuten ennenkin. Tarvitset kirjautumiseen asiakasnumerosi, jonka saat paperilehdestä. Kirjoita tuo  numero ilman siinä mahdollisesti olevia nollia.

Mukavia lukuhetkiä.