Miltei aikamatka niihin aikoihin, jolloin Mikko, Noora ja Maiju niin usein huolehtivat Hevosurheilun kansainvälisistä esteotsikoista.

Niin kävi menneenäkin viikonloppuna.  Mikael ja Noora Forstén ja Maiju Mallat olivat ahkerina. Ja menestystäkin tuli.

Osalle ratsastajista pitkän tauon jälkeen. Ei se niin helppoa ole vuosien tauon jälkeen päästä kansainvälisen GP-luokan uusintaan.

”Se on eri asia katsoa rataa farkut jalassa tai valkoiset housut jalassa. Farkut jalassa sitä ajattelee, että ei tämä niin paha rata ole, valkoiset housut jalassa tuntuu helpommin siltä, että nyt on isoa ja vaikeaa”, Mikael Forstén sanoo.

Nyt UAE:n reissu on ohi.

Forsténin hevoset ovat Saksassa Ludger Beerbaumin tallilla, mistä Nabab´s Atlanto on ostettu. Suunnitelmat ovat täysin auki.

”Kun tulin tänne lumiseen Suomeen, jossa sinänsä ei ole mitään vikaa, ei kuitenkaan tullut mieleen, että pitäisi pian tilata lauttaliput hevosille tännepäin”, Forstén naurahtaa.

Mutta siis, lukekaa itse!

 

Plus on kaikille tilaajille tehty maksuton lisäpalvelu. Esimerkiksi tilaamalla 35 euron vuosihintaan perjantain digilehden, saat Plussan kaupan päälle.  Menetitkö tunnukset Ratsastusplussaan vuodenvaihteessa?  Käy kirjautumassa uudelleen täällä: ratsastusplus.hevosurheilu.fi.  Sen jälkeen Plussasta tupsahtaa sinulle taas totuttuun tapaan sähköpostilinkki!  2.1.2019 alkaen Ratsastusplussaan kirjaudutaan tilausnumeron sijaan asiakasnumerolla. Asiakasnumeron löydät paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen.

Kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla palvelu kysyy myös sähköpostiosoitetta, jonne saat jatkossa linkin uuden julkaisun ilmestymisestä.