Susanna Granroth on aivan pitelemätön uuden hevosensa Anatevkan kanssa. Anatevka on tamma, jonka kanssa ei tarvitse soittaa toista viulua.  Uunituore menestysratsukko voitti Helsingin Messukeskuksen Horse Fair -messujen 140 cm pääluokan tänään. Ja eilen.

“Se on mulle just sopivan ponimainen”, Granroth luonnehti ja se oli kohteliaisuus hevoselle.

Ponimaisuudella Granroth tarkoitti, että Emile Hendrixin Suomeen sijoittama myyntitamma tikuttaa pientä askelta siinä missä suurempaakin, kääntyy, kiihdyttää, ei häkelly mistään.  Se tekee juuri mitä pyydetään. Ja Granroth voittaa.

Virolaiset vastustajat totesivat kansainvälisen Urmas Raagin suulla, että Granrothia ei kovin usein heidän kanssaan samoissa luokissa näe, mutta silloin kun näkee, jälki tuppaa olemaan murhaavaa.

Hendrix ja Hattel Horse tekevät tiivistä yhteistyötä. Siinä taas on takana Sanna Backlundin ja Hendrixien pitkä yhteinen historia.  Ei Backlundkaan kauas pääluokassa jäänyt, hän oli neljäs Hendrixien toisella Suomeen lähettämällä hevosella, vanhalla uskollisella Wiseguylla.

GP-sarjaa ykköstavoitteenaan pitävä Granroth tulee tällä hevosella olemaan tulevalla kaudella kova vastus koko suomalaiselle ykköskaartille.

“Ihanaa, että on tollanen pomo jonka kautta saa tollasia hevosia”, Granroth huokasi onnesta.

Tulos Safety System Grand Prix, kansainvälinen 140 cm, yksi uusinta (20-12:)
1) Susanna Granroth  AnatevkaSuomi  0-0/36.37, 2) Urmas Raag  Ibelle van de Grote Haart Viro 0-4/37.11, 3) Tiit Kivisild  Donna Paola Viro 0-4/38.90,