Pauliina Swindells ja Ferro S tulivat maaliin Strzegomin vaikeassa maastossa, jonne jäi muun muassa johtosijaa pitänyt Bettina Hoy.

Pauliina Swindells ja Ferro S. Kuva: Teppo Hiiliaho

Saldona Swindellsillä yksi kielto ja aikavirheitä. Yhteensä näistä tuli melko paljon sakkoa, 60 lisäpistettä,  ja Swindells joutuu peruuttamaan sijoituksissa tilalle 45.

”Kolmanneksi viimeisellä esteellä tuli ongelmia, siinä oli 2 kapeeta risua ja b-osalla hevonen oli vahva ja hyppäsi laakaan eikä osuttu siihen b-osaan, eli siinä kiekka ja siitä 20 pojoa ja varmaan yliaikapisteitä jonkun verran. Mun mielestä lippuvirheistä ei täällä ole sakotettu”, Swindells tuumasi tuoreeltaan tilanteessa, jossa ei ollut vielä nähnyt tuloksiaan.

Tämän jälkeen Swindellss sai ensin lippuvirheestä 50 virhepistettä,  20 virhepistettä kiellosta esteellä sekä 40 yliaikapisteestä, mutta videot katsottuaan tuomaristo peruutti lippuvirhepisteet ja Swindells selvisi 60 virhepisteellä, jonka jälkeen hänellä on 100,80 virhepistettä.

Joukkuekisassa saksalaisten hegemonia on nyt vaarassa ja EM-kulta näyttäisi juuri nyt olevan menossa kenttäkilpailun kotimaahan, Englantiin.  Iso-Britannia nousi maaston jälkeen johtoon.  Saksan Ingrid Klimke nousi ykköseksi ja Michael Jung kakkoseksi. Julia Krajewski vaanii sijalla 24. Britit ovat sijoilla 4. (Nicola Wilson), 6.  (Kristina Cook) ja 8. (Rosalind Canter)

Maastossa tuli hylkäyksiä ihan jonkin verran. Myös Ranskan uusi huippunimi Thomas Carlile joutui viheltämään pelin poikki ja hylättiin. Kaikkiaan keskeyttäneitä tai hylättyjä on 14.

Klo 21.54 korjattu juttua lippuvirhepisteiden osalta

Joukkuetulokset

Henkilökohtaiset tulokset

 

Lisää teemasta: Kenttäratsastuksen EM 2017