Elina Laakkosen laatutallin Alert Kemp kuului Vermon illan suosikkivoittajiin. T65-kierros oli silti ylivaikea.

Niin vaikea, ettei taiston tauottua löytynyt yhtään kuusi oikein -tulosta, ja voittoluokan 118 514 euroa siirtyvät jaettavaksi ensi viikon täysosumille. Vermossa ensi keskiviikkona on siis jaossa niin sanottu jackpot.

Alert Kemp suhahti Korvenojan ajamana keulaan ja hallitsi tosi vaivattoman näköisesti selvällä erolla perille asti.

“Alert Kemp oli tänään oikein rento ja tuntui koko ajan hyvältä”, Korvenoja kehui.

Riviin mahtui suosikkivoittajiakin kuten esimerkiksi tauolta palannut Tomorrowland. Ori palasi parin kuukauden tauolta terävästi. Ari Moilanen ohjasti Pirjo Vauhkosen suojatin ajoissa keulaan ja ajoissa myös karkuun. Vauhkosta tuuraa tällä hetkellä Minna Kangas, sillä valmennettavastaan Etain Royalista tunnetuksi noussut Vauhkonen on sairaslomalla.

Moilanen otti vielä toisenkin nätin voiton, kun Rapido Streamline hallitsi johtavan ulkopuolelta. Toinen kaksoivoittaja Jonny Länsimäki, 21, ajoi kärkeen ja kauden 10. ykköseen Ryti-Tytön. Lapaulaistamman kausi on ollut upea, eikä väymättömän kirin perusteella ole näkyvissä menon hyytymistä. Länsimäen toinen ajokki Ariel Hope ja Kari Rosimon ajokki Vieskerin Valtti olivat kuitenkin niin vaikeita alle prosentin osuuksillaan, että oikeita rivejä ei siis löytynyt.