Sanomalehti Karjalainen-ajo päättyi Camrin taustajoukkojen ilakointiin.

Avoimesta Karjalainen-ajosta oli povattu kahden huippuhevosen Camrin ja Polaran kaksintaistelua. Mittelö jäi näkemättä, kun Antti Tupamäen ajokki Polara laukkasi ensimmäisessä kaarteessa ja putosi hännille.

Camri ravasi ja latasi keulaan. Ensimmäinen puolikas mentiin vauhdikkaasti 20,0-kyytiä, mutta tempo rauhoittui jatkossa merkittävästi. Jorma Konnun valmennettava lopetti 21,0-vauhtia, eikä antanut muille mitään mahdollisuutta kiriä voittoon.

Camrin kauden ensimmäinen ykköstila tuli tuloksella 24,6a / 2100 metriä. Voitto lihotti oriin voittosumma 12 000 eurolla.

Konnu osasi odottaa suojatiltaan hyvää suoritusta jo etukäteen.

”Suoraan sanottuna odotin tätä. Lähtiessä olin aika varma, että hevosen pitäisi pärjätä. Pahimman vastustajan laukka helpotti tehtävää tietysti”, Konnu myönsi.

Konnu kertoi yksitoistavuotiaan Camrin kauden päätavoitteen olevan selviö.

”Vermon Kuninkuusravit ovat mielessä päällimmäisenä. Finaalilähdössä ajetaan seuraavaksi Vermossa, sitä pidemmälle ei ole muuten mietitty.”

Salamannopea Camri juoksi Joensuussa kauden kolmannen kilpailunsa. Valmentajan mukaan takana on onnistunut treenijakso.

”Saattaa olla, että Camri pystyy aikaisempia vuosia parempaan, koska talvi oli niin mainio. Oriilla ei ollut minkäänlaisia ongelmia”, Konnu paljasti hymyssä suin.

Karjalainen-ajossa toiseksi sijoittui Kari Seilosen treenaama Diktaattori. Tapio Perttusen ajokki Vektorin Maine tuli maaliin kolmantena.