Toto65-voittajat ja rivin arvo

Toto65-1: 1 Cape’s Caroline, 7,80 euroa
Toto65-2: 11 Oiva-Sointu, 26,70
Toto65-3: 2 Sahara Preacherman, 199,50
Toto65-4: 2 Dream Of Celebrity, 1506,60
Toto65-5: 1 Callela Ladyboss, 1694,90
Toto65-6: 5 Celebrity Lane, 1768,60

Kuusi oikein -voitto-osuus 1768,60 euroa
Viisi oikein 35,30 e.

Mikko Maunon valmentama Cape’s Caroline kiri johtavan takaa voittoon Vermon Toto65-avauskohteessa.

Jani Ruotsalainen lähti Cape’s Carolinen kanssa matkaan sisäradalta enintään 8500 euroa tienanneiden ryhmäajossa, ja sai suosikki Krampuksen selän eteensä kiihdytyksessä.

Seppo Markkula ajoi maalisuoralla Krampuksella alta pois, kun ulkoa lähestyttiin. Sata metriä maaliin Cape’s Caroline sai vapaan väylän ja ehti varmasti ohi keulahevosen.

“Toinen puolikas mentiin hiljaa, jolloin tiesin, että takahevosille tulee vaikeuksia. Meillä oli hyvä paikka ja toivottiin, että reikä tulee jossain vaiheessa. Cape’s Carolinella on hyvä pala”, Jani Ruotsalainen kehui ajokkiaan voittajahaastattelussa.

Viisivuotias Cape’s Caroline voitti kilometriajalla 16,3a / 2100 metriä.

Kauden toisen voittonsa ottanut Cape’s Caroline oli lähdön viidenneksi eniten pelattu peliprosentilla 10.

Krampus piti keulasta toiseksi ennen Santtu Raitalan ajokkia Power Lightia.

Toto65-2: Kylmäveristen tasoitusajon vuoro.

Suosikki Ravituuli joutui jäämään lähdöstä pois, kun virtaa oli volttitilanteessa liikaa.

Timo Toiviainen kiihdytti Aika-Sisun kanssa keulaan ja kokeili siitä, mutta voittotaistoon ei ollut rahkeita. Olli Koivunen sai Oiva-Soinnun kanssa namureissun ja piti lopussa haastetta heittäneen Venlin varmoin ottein kurissa.

“Oiva-Sointu on lahjakas ja sillä on tosi hieno tyyli juosta. Se saattaa laukata milloin tahansa, kun hän niin päättää, joten sitä täytyy varovaisin ottein ajaa. Hän on tällainen pikku epeli”, Olli Koivunen sanaili.

Oiva-Sointu oli lähdön kolmossuosikki.

Toto65-3: Enintään 4300 euroa tienanneiden ryhmäajo.

Suosikki Playful Thoughts laukkasi lähtöön ja pelihevosista War Child jo ennen lähtölinjaa.

Ari Moilanen pääsi Sahara Prechermanin kanssa keulaan ja sai vetää rauhassa. Rinnalla taivaltanut Honey Avenger haastoi keulahevosta hyvin maalisuoralla, muttei päässyt ohi.

“Hevonen meni viimeksi peitsille, mutta oli muuten ihan hyvä. Painoa lisättiin, niin ravi luisti hyvin. Suosikin laukka auttoi meitä, mutta tällaista tämä välillä on”, Moilanen jutteli.

Sahara Precherman oli yllättäjä, sillä sen peliosuus oli 5 prosenttia.

Toto65-4: Lämminveristen tasoitusajo.

Esa Holopainen kiihdytti Dream Of Celebrityn keulaan, eikä koskaan paikastaan luopunut. Voittotulos oli mukava 15,3 / 2100 metriä.

“Niin vähän on hevosella volttilähtöjä ajettu, ettei osannut varmaksi sanoa, miten se lähtee liikkeelle. Mitään ongelmia ei ollut ja hevonen pääsi tosi hyvin matkaan. Se tykkäsi mennä koko ajan, eikä sitä tarvinut kuin pidätellä”, Esa Holopainen sanaili valmennettavastaan.

Seppo Markkulan ajokki Colorado Ecus taivalsi koko matkan kolmatta, mutta jyräsi silti väkivahvasti hopealle. Riitta Nylund kannusti New Grove Safirin kolmanneksi. Suosikki Orlando Point ei ollut herkimmillään.

Toto65-5: Tammatähden vuoro.

Mika Forss piti sisäradalta keulapaikan vaivatta hallussaan Callela Ladybossin rattailla. Keulahevoselta ei matkalla vauhtia vaadittu, joten paukkuja jäi loppuun rutosti. Callela Ladyboss piti voittoon varmasti tuloksella 15,8a / 2100 metriä.

“Tamma oli tänään tosi rauhallinen ja tasapainoinen, silloin se on umpiravuri. Alusta loppuun oli tosi helppia. Älyttömän hienosti meni. Täydellinen voittokantaan paluu tammalta”, Mika Forss hehkutti Heikki Korhosen valmentamaa tammaa.

Callela Ladyboss oli suosikki (53 %).

Kakkostaisto oli tasainen. Johtavan takana matkannut Twigs Voici veti pidemmän korren ennen ulkoa kirinyttä Bosses Lilyä.

Toto65-6: Suosikin voittoon päättyi kierros.

Iikka Nurmonen kiihdytti Celebrity Lanen kanssa helposti keulaan. Kierros mentiin puolireippaasti 14,5-vauhtia, mutta se ei Matias Salon valmennettavan jaloissa lopussa tuntunut. Celebrity Lane voitti helposti tuloksella 14,9a / 2100 metriä.

Celebrity Lane oli suosikki (51 %).

Cincinnati puristi tiukassa kakkostaistossa paremmin kuin Griminal Jack.