Lauantai on eurooppalaisen raviurheilun suuri päivä, kun maan päärata Vermo isännöi ensimmäistä kertaa UET GP-finaalia. 

Seuraavaksi ranskalaiseksi superravuriksi uumoiltu Face Time Bourbon on itseoikeutettu suosikki, mutta saksalaissyntyinen, viime vuonna derbyn voittanut Mister F Daag sekä suomalaiskaksikko, derbyvoittaja Graceful Swamp ja kriteriumsankari Lewis Ale tarjoavat ainakin haasteen.

Lauantain ohjelmassa ovat myös 3- sekä 5-vuotiaiden EM-lähdöt. Nuoremman ikäluokan kisassa on enää vain kuusi varsaa, mutta mielenkiintoa lähdöstä ei silti puutu. Tuore kriteriumvoittaja Raskolnikov Frido on Suomen toivo tappiotonta Ecurie D:tä vastaan.

5-vuotiaiden kisassa isännillä on ainakin lukumäärällisesti selkeä ylivoima, kun vain kolme ulkomaalaista hevosta lähti mukaan.

Vermossa on tarjolla myös runsaasti pelibonuksia. Perjantain 9 lähdön Toto65-raveissa on jaossa 19 000 euroa bonusrahaa, ja lauantaina 49 000 euroa eri pelimuodoissa.

7 oikein -lehdessä on tälläkin viikolla 68 sivua, ja siitä löytyvät käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen 10 Suomen totoraveihin aina tiistaihin asti, Ruotsin raveihin on runsaasti lähtölistoja keskiviikosta lauantaihin. Vihjeet löytyvät illan Toto86-jackpotkierrokselle sekä lauantain T75-raveihin Åbyyn.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täytti tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!