Viime vuonna 4-vuotiaiden lämminverihevosten Eugen Pylvänäisen muistoajon vei Mascate Match ja Pekka Korpi, jonka uskottiin olevan tänäkin vuonna lähellä ykkössijaa Magical Princessin kanssa. Huipputamman oli kuitenkin tyytyminen kolmossijaan. Voiton vei José Antonio Hernandez-Navarron valmentama Hede Darling.

Kesken ravien alkanut sade ehti vaikuttaa erityisesti sisäradan kuntoon, eikä Magical Princess/Pekka Korpi pystynyt ainakin osittain siitä johtuen puolustamaan ykkösradalta keulapaikkaa. Kisan suuri suosikki jäi kärkipaikan ryövänneen Goodygoodytwoshoesin/Olli Koivunen taakse, ja tehtävä käytännössä vaikeutui heti kättelyssä. Toisella ilman selkää juoksi Bubble Effe/Alessandro Gocciadoro ja 2. ulkona Betty Roof/Hannu Torvinen. Toisen radan päättivät 3. ulkona taivaltanut An-Dorra/Jarmo Saarela ja Hede Darling/Eric Raffin. Avauspuolikas oli mailin kisassa räväkästi 07,5.

Kun kisaa oli jäljellä 650 metriä, Saarela ja Raffin lähtivät ajokeillaan kiriin. Kierroksen väliaika oli 11,0, ja liki samassa oli lyöty keulahevonen, jonka taakse jämähti Magical Princess. Ensin johtoon vyöryi johtavan rinnalla taivaltanut Bubble Effe, kunnes An-Dorra eteni kärkipaikalle loppukaarteen puolivälissä. Sen takana vaaninut Hede Darling sai maalisuoran alussa otteen ja lipui ykköseksi ajalla 12,4ake. Reino Palomäen An-Dorra oli toinen ja tilaa löydettyään hyvin spurtannut Magical Princess kolmas.

Hede Darlingin hoitaja Claire Lelouvier kuvaili voittajahaastattelussa tulkin välityksellä, että 4-vuotislahjakkuus Hede Darling on rauhallinen hevonen, jonka kanssa on helppo tehdä töitä.