Toto65-voittajat ja rivin arvo

Toto65-1: 2 Flynn Boko, 2,60 euroa
Toto65-2: 1 Kukan Tutu, 14,80
Toto65-3: 3 Stone Capes Nanet, 35,00
Toto65-4: 3 Red Guy User, 214,60
Toto65-5: 2 Vihellys, 365,30
Toto65-6: 5 Klena Vito, 465,80

Kuusi oikein -voitto-osuus 465,80 euroa
Viisi oikein 18,00 e.

Antti Teivaisen rattailleen saanut Flynn Boko kiri Black Dunnockin ja Juicemanin ohitse Toto65-avauksessa.

Toinen Vermon Toto65-pelin suurista suosikeista petti, kun 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla iskenyt Juiceman joutui tyytymään kolmostilaan.

Markku Niemisen valmentama Flynn Boko nappasi kiihdytyksessä paikan johtavan Black Dunnockin ja Ari Moilasen takaa. Keulahevonen joutui vetämään kierroksen 14,0-vauhtia ja taisteli hyvin, mutta Flynn Bokon loppuveto oli liikaa.

Flynn Bokon voiton kohdalla voitiin puhua pikkuyllätyksestä, sillä Juiceman oli 70-prosenttinen suosikki.

“Tempo oli koko ajan hyvää. Saimme unelmajuoksun, ja viimeisessä kurvissa kun saatiin tilat, alkoi kaikki tuntua hyvälle”, Antti Teivainen kertoi voittajahaastattelussa.

Flynn Bokon voittotulos oli komea 12,6a / 2100 metriä.

“Loppua tultiin tosi lujaa. Pienet marginaalit oli, mutta hevonen tsemppasi hyvin kalkkiviikoilla”, Teivainen kehui ajokkiaan.

Viisivuotiaan Flynn Bokon voitto oli kauden toinen ja uran kahdeksas.

Toto65-2: Myös toinen suursuosikki jäi voitotta.

Jussi Miettisen valmentama Tulinko oli luotettu vielä Juicemaniakin suuremmaksi suosikiksi. Miettinen reissutti ajokkinsa keulan Kukan Tutun rinnalle, mutta ohitse ei keulahevosesta koskaan ollut.

Teemu Okkolinin taktiikka Kukan Tutun rattailla toimi nappiin, kun hiljalleen kasvavan juoksutempon päätteeksi voitto irtosi tuloksella 25,5 / 2100 metriä.

“Hevonen oli tosi hyvän tuntuinen koko ajan. Kun suosikki tuli lapun viereen, tuntui että pateja oli vielä paljon”, Okkolin paljasti.

Tulinko oli maalissa toinen, Marj-Lovviisa kolmas.

Toto65-3: Enintään 33 500 euroa tienanneiden ryhmäajo ratkesi alussa.

Olli Koivunen kannusti Stone Capes Nanetin vauhdikkaasti matkaan ja tamma nasautti heti kiihdytyksessä keulaan. Se oli avainasemassa, sillä matkavauhti ei päätä huimannut, jolloin Stone Capes Nanet hallitsi parastaan antamatta perille.

“Tamma pääsi nin lujaa matkaan, että pääsimme helposti keulaan. Sen jälkeen kaikki oli helppoa”, Olli Koivunen kertoi.

Johtavan rinnalla matkannut Jasulito sitkisteli hopealle ennen sisältä kirinyttä Trini Boyta ja Pertti Puikkosta.

Too65-4: Päättäväinen ajosuoritus toi voiton pitkällä matkalla.

Tero Lahtinen luotti ajokkiinsa, kun ajomies hiillosti avauslenkin lopulla keulapaikan Red Guy Userin rattailla väkisin itselleen.

Keulapaikan saaminen kulutti voimia, mutta Red Guy User jaksoi Teräsmiesliigassa varmasti ensimmäisenä perille saakka.

Nelivuotiaan voittotulos oli 16,3 / 3100 metriä. Red Guy User oli laukannut viime starteissaa, Lahtinen kertoi miksi ravi maittoi nyt.

“Vapaa rata niin meni ravia. Tämä on enemmän vahva kuin nopea vielä tässä vaiheessa Tiukille meni, mutta varmasti voitettiin.”

Janne Korven kyydittämä Arctic Masculino kiri toiseksi, Olli Koivusen ajokki Selene Lune jaksoi kolmanneksi.

Toto65-5: Sitten voitettiin johtavan rinnalta.

Kim Åkerlundin ajokki Vihellys matkasi kuolemanpaikalla, mutta avauslenkin ajan matkavauhti oli verkkaista. Päätöspuolikas polettiin 24,0-vauhtia ja Vihellys kirmasi varmasti ohi keulassa juosseen Sarsiksen ja Tapio Perttusen.

“Suoralle kun tultiin vedin korvalaput, hevonen heti lähti rynnimään”, Åkerlund kertoi.

Vihellyksen voittotulos 27,1 / 2100 metriä on hevosen uusi tasoistusennätys.

Toto65-6: Suosikin voitto päätti ajot.

Jukka Torvinen eteni heti kiihdytyksen jälkeen vetotöihin Klena Viton kanssa. Matkavauhti oli läpi kisan tiukkaa, mutta Klena Vito vastasi kolmatta pitkään juosseelle Tiger Ecukselle ja Hannu Torviselle varmasti perille saakka.

“Ihan pieni hetki saatiin avauksen jälkeen hengähtää, mutta viimeinen tuhat tultiin taas lujaa. Suoran alussa oli vetolaput jäljellä, ajattelin niiden auttavan meitä, Jukka Torvinen kertoi tiukasta voittomatsista.