Toto65-voittajat ja rivin arvo

Toto65-1: 11 Get Lucky, 2,00 euroa
Toto65-2: 7 Vilma Lyydia, 5,60
Toto65-3: 6 I’m Just A Sund, 8,10
Toto65-4: 2 MAS Aristocrat, 11,20
Toto65-5: 7 Star Martini, 16,30
Toto65-5: 5 Die Kaiserin, 17,80

Kuusi oikein -voitto-osuus 17,80 euroa
Viisi oikein: jackpot

Juuso Holttisen valmentama Get Lucky oli menopäällä Toto65-avauskohteessa ja otti ylivoimaisen täysosuman.

Hannu Torvinen kilpaili Get Luckyn kanssa enintään 3000 euroa tienanneiden ryhmäajossa.

Kaksikko iski 4. ulkoa kiriinsä jo kierros juostuna ja Get Lucky oli heti intoa täynnä.

“Hevonen oli turhan innokas lähtemään kiriinsä. Koitin kurvissa hillitä sitä, ettei niin kovaa tarvitse vielä mennä”, Hannu Torvinen selosti kirilenkin alkua.

Get Lucky leiskautti kärkeen jo viimeisen takasuoran lopussa ja lähti samassa muilta karkuun. Tuloksena oli murskavoitto tuloksella 15,3a / 2100 metriä.

“Ruunalla oli takasuoralla niin paljon ruutia, että annoin sen mennä. Hyvin hevonen piti vauhtinsa perille”, Torvinen kehui.

Torvisen veljeksistä vanhempi odottaa Get Luckylta menestystä myös jatkossa, kunhan hevonen oppii palvelemaan kuskia paremmin.

“Get Lucky on omalaatuinen ja vähän hassu välillä. Uskon, että hevonen viisastuu ja on enemmän ohjastajan hallussa. Tämä on kyvykäs, tuntuu että paljon on näkemättä.”

Get Lucky oli lähtönsä kakkossuosikki peliprosentein 19.

Suosikin perässä kirinyt Arctic Mystery nousi Pasi Tikkalan kanssa toiseksi, Seppo Markkulan ajokki Westcoast Huye kiri kiukkuisesti kolmanneksi.

Toto65-2: Vilma on vahvasti matkalla kohti Rovaniemen Kuninkuusraveja.

Kylmäveristen Tammatähti -lähtö oli vähäväkinen, mutta sitäkin laadukkaampi. Henri Bollströmin ajokki Tähtiheili veti keulassa ja sai Ari Moilasen tällä kertaa ohjastamalta Marj-Lovviisalta painetta. Kierros hurjasteltiin 23,5-vauhtia.

Tähtiheili ei pystynyt kärkimatsiin lopussa. Marj-Lovviisa vastasi vahvasti Tuomas Pakkaselle ja Vilma Lyydialle, mutta laukkasi kesken kiivaan voittomatsin. Vilma Lyydia lipui näin kärkeen ja voittoon.

“Minun mielestä meillä oli ohi siinä vaiheessa”, Pakkanen kommentoi vastustajan laukkaa. “Sekin (Marj-Lovviisa) teki kovan juoksun, kun piti kuolemassa vauhtia yllä. Kova lähtö oli tänään vaikka näin vähän tammoja”, Pakkanen myönsi.

Vilma Lyydia oli kakkossuosikki prosentein 21.

Harri Koivunen herkutteli Tähtisäihkeen toiseksi, Vieskerin Virva ehti Mika Forssin käsistä kolmanneksi.

Toto65-3: 10-alkuinen voittotulos!

Kierroksen pelipankki I’m Just A Sund oli hirmuvedossa enintään 69 000 euroa tienanneiden ryhmäajossa. Jukka Torvisen ajokki latasi 09,5-avauksessa keulaan ja piti liekin lepattamassa koko matkan ajan. Viisivuotiaan voittotulos oli veret seisauttava 10,9a / 1609 metriä.

tietävä että jaksaa tätäkin vauhtia maaliin. 5v ikäkin voi tehdä tehtävänsä voi tasaatua. sellainen moottori että jaksaa mennä ylikovaakin, vaikka ei paras ratkaisu aina. aika hieno kroppainen ja kovakapasiteettinen hevonen.

“Hevonen tuntuu tietävän, että jaksaa tätäkin vauhtia maaliin. I’m Just A Sundilla on sellainen moottori, että se jaksaa mennä ylikovaakin, vaikka se ei ole aina paras ratkaisu. I’m Just A Sund on aika hienokroppainen ja kovakapasiteettinen hevonen”, Jukka Torvinen kehui ajokkiaan.

I’m Just A Sund oli kierroksen pelatuin hevonen prosentilla 72.

Marko Känsälä kannusti Camiel Kievitshofin johtavan takaa toiseksi ennen Tommi Kylliäistä ja Sacramento S:ää. 

Toto65-4: Suosikin voittokulku jatkui.

Tapio Perttusen ajokki MAS Aristocrat joutui töihin jo avauslenkillä päästäkseen keulaan ja puolustaessaan paikkaansa. Siitä huolimatta Anne Kankaan valmennettava voitti lopulta varmoin ottein ennen Andreeta.

“Voltista lähti painamaan. Kova oli tuhat, mutta kesti kaiken. Ilkalla tosi hyvin tuli, onneksi lähdin jo suoran alussa ajamaan alta pois”, Perttunen mietiskeli.

Nelivuotiaan tamman voittotulos oli 15,5 / 2100 m. MAS Aristocrat oli suosikki (41 %).

Toto65-5: Voittokulku uusista käsistä jatkui.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmennuksesta toisen kerran kilpaillut Star Martini jatkoi sataprosenttista työskentelyä uusista ympyröistä.

Star Martini sai mukavan reissun Mika Forssin käsistä ja spurttasi maalisuoralla herkästi Voimaliigan voittoon.

“Näyttää tosi valoista, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Joskun vanhat hevoset saavat paikanvaihdoksesta ihme boostin päälle”, Mika Forss jutteli.

Star Martini oli kakkossuosikki prosentilla 28.

Pasi Tikkalan ajokki Bouncing Hill lopetti yllättäen toiseksi, Antti Teivaisen kyydittämä Stricker puristi kolmanneksi.

Toto65-6: Enintään 5900 euroa tienanneiden ryhmäajossa kaksi parasta erottui.

Mika Forss painui Die Kaiserinin kanssa alussa keulaan, mutta sai pian Iikka Nurmosen ja Ranch Pop Upin rinnalleen. Vauhti pysyi reippaana ja edellä mainittu kaksikko erkani muista. Keulapaikka toi ratkaisevan edun Die Kaiserinille, joka palasi epäonnistumisten jälkeen kultakantaan.

Die Kaiserin oli suosikki prosentein 56.

Toto65-seurantajuttu päivitetään lähtö lähdöltä.