Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

Toto65-1: 5 Grainfield Aiden, 12,99 %, 4,70 euroa
Toto65-2: 1 Raama, 25,61 %, 13,40 e
Toto65-3: 7 Highscore Luca, 16,91 %, 37,80 e
Toto65-4: 8 BWT Burnin Alive, 5,14 %, 282,60 e
Toto65-5: 5 Celebrity Lane, 78,29 %, 305,50 e
Toto65-6: 7 Bunker Shot, 3,23 %, 5184,80 e

Kuusi oikein -voitto-osuus 5184,80 euroa
Viisi oikein 80,10 e

Vaihto: 228 732,60 euroa

Hannu Korven suoraviivainen taktiikka Grainfield Aidenin rattailla toi vakuuttavan keulavoiton Vermossa.

Hannu Korpi kannusti nelivuotiaan Grainfield Aidenin keulaan vitosradalta ja sai haasteen Tuomas Korvenojan ajamalta Rideltä. Grainfield Aiden piti keulapaikan, mutta Ride teki uuden iskun vielä takasuoralla – tuloksetta.

Avauspuolikas venähti enintään 7500 euroa tienanneiden lähdössä 11,0-lukemiin ja matkavauhti pysyi reippaana jatkossakin. Olli Lähtisen valmentaman Grainfield Aidenin askellus ei hiipunut, vaan se kesti voittoon varmasti. Se teki voittotuloksen 14,8a / 2100 metriä.

“Ajattelin, että annetaan reipasta mennä, niin joutuvat muutkin juoksemaan. Hevonen oli oikein positiivinen, kuten aina. Hyvää pääsi ajamaan, niin laitettiin kaikki peliin”, Hannu Korpi jutteli.

Ari Moilasen ajokki Rocking Royal Lela lopetti terävästi toiseksi ennen johtavaa seurannutta Rideä. Suosikki Stonecapes Questor johti toisen radan letkaa, eikä jaksanut puristaa tototaistoon.

Toto65-2: Myös kylmäveristen tasoitusajo voitettiin keulapaikalta, kun Hannu Hietasen ohjastama Raama johti alusta loppuun.

Olli Sippolan valmentama Raama pääsi matkaan sisäradan lähtöpaikalta ja käytti lähtöpaikan hyväkseen, kun taas suosikki Lillgårds Liisi laukkasi lähtöön.

Arto Laaksosen ajama Adven Ture painosti keulahevosta, mutta putosi tämän rinnalta maalisuoralla. Raama teki voittotuloksen 30,4 / 2100 metriä.

“Loppusuora oli kaikista helpointa, kun muuten matkalla hevonen meni nihkeän tuntuisesti, mutta loppua kohti parani. Tästä tulee aivan hyvä hevonen, kun pikkuisen rauhoittuu ja alkaa ymmärtää mihin voimat pitää keskittää”, Hannu Hietanen ennusti.

Adven Ture ylsi toiseksi. Ari Moilanen kannusti Tohtorin kolmosrahoille.

Toto65-3: Keulavoittajien sarja jatkui, kun Esa Holopaisen ajama Higscore Luca hallitsi tapahtumia.

Alkurynnistys oli todella tulinen. Jukka Torvinen lennätti Sanni Skyn keulaan, mutta se laukkasi samassa. Saman kohtalon koki sisäradalta lähtenyt suosikki High On Day.

Highscore Luca sai rauhoittaa tempoa rajusti alkukiihdytyksen jälkeen ja irrotti maalisuoralla voittoon, vaikka Tapio Perttusen ajama Elmo Expectional lujaa kirikin.

“Highscore Luca oli ylirauhallinen keulassa, sillä olisi voinut ajaa vaikka kuinka hiljaa. Ihan kiva, että saatiin tällainen startti. Viimeksi hevonen oli vaisu, mutta mahassa oli sanomista. Nyt kaiken pitäisi olla kunnossa, ja esitys oli heti parempi”, Esa Holopainen kehui valmennettavaansa.

Highscore Luca meni voittoajan 16,9a / 2100 m.

Toto65-4: Tuomas Korvenojan suojatti BWT Burnin Alive voitti Tammaderbyn kasiradasta huolimatta keulasta. Golda Paris oli rinnalta toinen, Juliet Ale kiri kolmanneksi. Tästä lukemaan juttu aiheesta.

Toto65-5: Kierroksen pelipankki Celebrity Lane täytti pelaajien luottamuksen, mutta mutkia oli matkassa alkumatkasta.

Kolme kovaa avaajaa ottivat yhteen alkurynnistyksessä. Tamara Skutnabbin ajama Love De Villeneuve oli nopein ja torjui April Love D:n ja Celebrity Lanen.

Tommi Kylliäinen teki Celebrity Lanen kyydissä uuden iskun etusuoralla ja painui keulaan, kun April Love D otettiin johtavan taakse. Siitä suursuosikki irtosi erittäin helposti muista. Voittotulos oli 12,0a / 1609 metriä.

Love De Villeneuve oli selvällä erolla toinen ennen April Love D:tä.

Toto65-6: Bunker Shotin yllätysvoitto päätti Toto65-kierroksen.

Suosikki Ypäjä Louvre laukkasi lähtöön lyhyesti, mutta pääsi etenemään keulaan toisen puolikkaan alussa ohi sinne aikaisemmin edenneen Bunker Shotin.

Lopussa edellä mainittu kaksikko karkasi muilta ja Bunker Shot kiitti namureissusta kirimällä yllätykseen.

“Juoksunkulku meni optimaalisesti meidän kannalta. Hevonen on tehnyt koko ajan hyviä juoksuja, mutta ollut epäonninen. Nyt se näytti parasta osaamistaan”, Santtu Raitala kertoi.

Bunker Shotin voitto tiesi ensimmäistä täysosumaa oululaiselle Jari Nurmelle valmentajana.