Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

Toto65-1: 6 Boris T.N., 8,34 %, 2,61 euroa
Toto65-2: 8 Tutuks, 32,04 %, 6,64 e
Toto65-3: 6 Making Match, 52,14 %, 12,71 e
Toto65-4: 4 Gianna Sisu, 11,87 %, 46,38 e
Toto65-5: 5 Kleppe Spödå, 51,91 %, 68,86 e
Toto65-6: 3 Mr Marvelous, 11,27 %, 214,92 e

Kuusi oikein -voitto-osuus 214,92 e
Viisi oikein 9,72 e

Vaihto: 157 832,52 euroa

Antti Ala-Rantala matkasi Kauhavalta pääradallemme kahden kilpurin kanssa, ja kotiinviemisiksi oli virheettömän illan päätteeksi kaksi ykköspalkintoa.

Antti Ala-Rantalan tallin ravureita nähdään raveissamme tiuhaan tahtiin, ja varsinkin norjalaistamma Kleppe Spödå on pitänyt viime päivinä Häjyä voittajahaastatteluissa tiuhaan tahtiin.

Vermossa keulavoittoon ja samalla valiotuloksen 24,9ake ravannut Kleppe Spödå kisasi jo kolmannen kerran yhdeksään päivään. Se voitti myös viime viikolla Teivon ja Härmän kisansa.

”Loppui hevoset kesken”, Antti Ala-Rantala nauroi syystäkin tyytyväisen kuuloisena kotimatkallaan. ”Tämä oli Kleppe Spödålle ihan suunniteltu kilpailutahti, kun Härmä ei sitä kuluttanut silleensä, kun ravit oli 10 kilometrin päässä kotoa. Annetaan sen nyt olla rauhassa, eikä hätäillä sen kanssa. Huolestuin tänään, kun se oli keulassa liian virtavana. Rehellisesti se tuli perille, mutta kaikki oli pullaamisen takia pelissä.”

Antti Ala-Rantalalta toisen kerran kilpaa juosseen Mr Marvelousin tyyli ei silmää hivellyt, mutta ruunan esitys oli muuten todella jykevä. Toista rataa vetänyt ruuna mursi keulan Callela Einsteinin vastarinnan rahajakosuoralla ja vyöryi vastustamattomasti parhaaksi.

”Pieni kutina oli, että jos se kurvit ravaa, pystyy ainakin totossa olemaan. Arvelin ennakkoon jo, että se kuolemaan jää, mutta ei se tätä haittaa, kun se päähän asti tulee. Viimeinen kurvikin piti kieli keskellä suuta ajaa ja odottaa vaan loppusuoraa. Hevonen ei käytä oikeaa takastaan jostain syystä oikein – pitää klinikan kautta käydä”, Ala-Rantala suunnitteli.

Tutuks tammalähdön paras

Petäjävetisen Jarmo Ahosen suojatti Tutuks aloitti kautensa viime viikolla Seinäjoella oikein lupaavalla esityksellä, ja Lapin lumileiriltä pohjakuntonsa hankkinut tamma oli startti kropassa valmis voittamaan.

Jarmo Saarelan ajokki Tutuks pysyi ainoana keulasta karkuun yrittäneen Suvelan Unelman vauhdissa, ja kiripuolikkaalla 6-vuotias pakeni lopulta ylivoimaykköseen.

Toisen kerran Suomessa kisannut Borin T.N. nosti tasoaan debyytistään selvästi ja voitti lyhyen matkan kisan ylivoimatyyliin Antti Teivaisen ajamana.

Tuplaa voittosumma –lähdössä Gianna Sisun uran avausvoitto sattui loistopaikkaan, sillä Isto Kuisman valmennettavan voitto oli arvoltaan 5000 euroa.

Olli Koivusen ajama Making Match oli lähdössään vakuuttava voittaja.