Joensuun Kuninkuusravien videomainos on nyt kokonaisuudessaan julki.

Mainoksen tarina on tullut suomalaisille tutuksi osa kerrallaan televisiomainoksissa ja verkossa. Nyt pitkään suunniteltu ja kuvattu tarina on kokonaisuudessaan nähtävillä muun muassa You Tubessa.

“Ensimmäinen idea lähti siitä että Jukka Keskitalo lenkkeilee paljon ravirata-alueen lähellä. Tätä lähdimme sitten ihan omalla porukalla pyörittelemään. Siinä vaiheessa ei olisi arvannut että Joensuusta suljetaan päiväksi kokonainen silta mainoksen kuvauksia varten”, Joensuun raviradan toimitusjohtaja Pasi Pykäläinen kertoo.

 

Pykäläisen mukaan mainoksen haastavin osa oli Jaakko Tepon onkihetken kuvaus. “Viisi kertaa hevonen vietiin uittamalla, siis ihan uiden uittamalla, Ilosaaren laguuniin jotta se nousisi ylös kameroiden kannalta oikealla kohdalla. Kuvaukset olivat lokakuussa joten kyseessä oli kylmä projekti.”

Irti juoksevien hevosten kanssa toimiminen on vaatinut kuvaustilanteissa paljon hevososaamista. Jaakko Tepon ongintahetkeä äimäyttää Pikku-Iiro, lasten luo hiekkalaatikolle ilmestyy Siro Rols, skeittarit saavat seurakseen Pihan Valon. Jukka Keskitalon juoksuun haastaa Nupin Joska ja Suvantosillan liikenteen ottaa haltuunsa Ehori.

 

Lisää teemasta: Kuninkuusravit