Jontte Boyn kauan odotettu paluu radoille tapahtui Jokimaalla.

Yli kahdeksan kuukauden tauolta tullut toissa vuoden kriteriumvoittaja Jontte Boy lähti 20 metrin takamatkan juoksuradalta. Tuomas Korvenoja antoi oriin avata rauhassa, ja aloitti viimeisessä ulkoparissa. Sieltä Jontte Boy kiersi kolmannen kautta toiseen ulkopariin, mutta jäi pian toiselle ilman selkää, kun Costatantisoldi siirtyi keulaan.

Kolmas puolikas oli 1.11-vauhtinen, ja se oli Jontte Boylle pitkältä tauolta liikaa. Ensimmäistä kertaa jenkkikärryillä ajettu Costatantisoldi oli aivan loistava, ja Juho Ihamuotila sai tyylitellä ruunalla ylivoimavoittoon. Risto Airaksisen valmennettavan voittoaika oli hieno 13,9ke.  Jontte Boy oli lopulta kuudes ja sai ensimmäiseksi volttiennätyksekseen 14,8ke. Tuomas Korvenoja kertoi, että ori meni toisella kierroksella oikeaohjaiseksi, eikä ollut parhaimmillaan.

Illan muut T4-voittajat Costatantisoldin lisäksi olivat hyvin rutistanut Flavio, aivan ylivoimainen Cruise Line ja keulasta sitkeän juoksun kovan avauksen jälkeen tehnyt Timeless Croft. Nelosen voitto-osuus oli 508,80 euroa.