Tällä viikolla ajetaan kolmen suurkilpailun karsinnat, ja lauantaina Kavioliigassa iskevät yhteen suomenhevostähdet.

Lahden Jokimaalla karsitaan torstaina sekä Hevosenomistajapokaalin että Jokimaa Tekee Tähtiä -kilpailun finaaliin , jotka ajetaan ensi viikon lauantain Toto75-raveissa. Hevosenomistajapokaalin karsinnoissa mukana on 26 kaksivuotiasta 3 karsintalähdössä, joista jokaisesta 4 parasta jatkaa finaalin 21 000 euron ykköspalkinnon tavoitteluun. JTT-karsinnat ovat illan T65-pelin kohdelähtöinä, Niistä jokaisesta kaksi parasta selviää loppukilpailuun. Siinä voittaja palkitaan 15 000 eurolla.

Perjantaina Porissa maan parhaat nelivuotiaat suomenhevoset kisaavat paikoista Satakunta-ajon finaaliin. Kriteriumin kärkikolmikko Parvelan RetuStalloneSäihkeen Sähinä on mukana, ja ne ovat 60 metrin takamatkoista huolimatta suurimmat suosikit. Satakunta-ajon finaali ajetaan 2. marraskuuta 30 000 euron ykköspalkinnolla.

Viikon Toto75-kierrosta isännöi Seinäjoki. Kavioliigaa ajetaan tällä kertaa vain kylmäverisille, mutta luvassa on hienotasoinen kilpailu. Kavioliigan pistepörssin kärkinimi Josveis on suosikki, mutta vastassa on useampi nälkäinen haastaja.

Tällä viikolla oli jo eilen tiistaina mukavia pelibonuksia Teivossa, ja lisää 0n luvassa torstaina sekä lauantaina. Jokimaalla T65-kohteissa on 2000 euron kaksaribonukset, ja Seinäjoella on Kavioliigan osalähdössä 10 000 euron Troikkabonus.

7 oikein -lehdessä on jälleen muhkeat 68 sivua. Siitä löytyvät käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen 10 Suomen totoraveihin aina tiistaihin asti. Ruotsin raveihin on lähtölistoja keskiviikosta sunnuntaihin. Vihjeet löytyvät illan Toto86-kierrokselle sekä lauantain T75-jackporkierrokselle Rommeen.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täytti tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!